3 Mayıs TÜRKÇÜLÜK Günü
-
Oh be ! Oh ulan :D
TANRI TÜRK'E YAR OLSUN.
-
Kizilgun bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Benim Türklük Anlayışım Irkçılık bazında olmasada
Atatürk'ün Tüklük anlayışı olan Türklük dür.
Kastettiğim Bu Türkçülük Anlayışı Kutlu mutlu olsunTürk ırkçılığı Türklere düşman milletlere ırkçılık yapar ve soya önem verir. Atatürk de soycudur. Türk ırkçılığında kafatası vs olaylar yoktur , Türklüğün tanımı Türk soyundan gelen veya başka bir millete ait olduğunu bilemeyecek kadar asimile olmuş insanlara Türk adı verilir. Laz olduğunu bilen bir insan ben Türküm dese bile Türk değildir. Atatürkün kendi soyundan olmayanı başa geçirme benzeri bir sözü zaten Türkçü olduğunun kanıtıdır. Atatürk buz gibi Türkçüdür.
Ayrıca 3 Mayıs bir bayram değildir.
Benim şahsi görüşüm Türkçülüğü yapılacak Türk diye bir millet yoktur Türkiyede
siz bi kenara çekilin türkler konussun bu konuda yoksa gine baslıcak tartısma
-
EnableTurk bunu yazdı
TANRI TÜRK'E YAR OLSUN.
-
EnableTurk bunu yazdı
TANRI TÜRK'E YAR OLSUN.
-
Biz Türküz. Tarihimize ve en yakın mazimize dayanarak Türküz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız. Hepimizin Türkçülük Günü kutlu ve daim olsun soydaşlar.
-
Easx bunu yazdıKaan bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
- "Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler!" (M.Esat Bozkurt)
Ulu Tanrı'ya beni TÜRK olarak yarattığı için ne kadar şükretsem azdır. Eğer ki Türk olarak doğmasaydım kendimi dünyanın en bahtsız insanı sayardım.
3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu olsun. Bozkurtlar ulusun, Tanrı Türk'ü korusun. Ne mutlu Türk'üm Diyene!
http://www.youtube.com/watch?v=dpu-Sq_yd28
-
EnableTurk bunu yazdı
TANRI TÜRK'E YAR OLSUN.
http://www.youtube.com/watch?v=0ThivMlBx-4
-
Türkçülük Günümüz Kutlu Mutlu Olsun!
Ne Mutlu Türk'üm diyene! -
Allah, musluman turk alemini daim ve yardim etsin, ve ruhumuzda ruhumuzdan imani gonlumuzden vatan askini eksik etmesin..
Turk ve turk olma gunumuz kutlu olsun..
-
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene.