folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 3 Mayis Türkçülük Günü

3 Mayis Türkçülük Günü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Abdullah gerçekten ciddi bir muhakeme sorunun var. Bana cevap verilmedi diye bir problemim olduğunu nereden çıkardın çok şaşkınım. Aksine benim sorunum senin zıpzıp gibi konuya atlayıp alakâsız cevap yazman. Kimse yanıtlamak zorunda değil. Ben sordum. Cevabın varsa yaz, yoksa bikbik yapma diyorum. Mevzu bundan ibaret. İlkokul düzeyinde açıkladım. Yine de idrak edemediysen bu yaşa kadar bu zekâ düzeyiyle nasıl hayatta kaldığını izah edersen sevinirim. İbret alırız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı

Abdullah gerçekten ciddi bir muhakeme sorunun var. Bana cevap verilmedi diye bir problemim olduğunu nereden çıkardın çok şaşkınım. Aksine benim sorunum senin zıpzıp gibi konuya atlayıp alakâsız cevap yazman. Kimse yanıtlamak zorunda değil. Ben sordum. Cevabın varsa yaz, yoksa bikbik yapma diyorum. Mevzu bundan ibaret. İlkokul düzeyinde açıkladım. Yine de idrak edemediysen bu yaşa kadar bu zekâ düzeyiyle nasıl hayatta kaldığını izah edersen sevinirim. İbret alırız.

konuya zipzip atlayan sendin la?

"Cevabın yoksa da, utandığın çekindiğin tedirgin olduğun bir şey mi var ki sorduklarımdan korkuyorsun?"    yazip sonrada cevabin yoksa yazma diyor.  :D :D :D iftarda tiner mi cekiyorsun? :D

amk troll ya skdlfsldjflsdjflsdfjd

hermesthecat tarafından 03/May/20 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Yazılan her şeye sayfalarca cevap yazabilirim fakat biliyorum ki bu kimseyi tatmin etmeyecektir.

Basitçe izah etmek gerekirse; 3 Mayıs Atatürkçülük ya da Atatürkçüler günü değildir, milliyetçilik günü vd. hiç değildir.

3 Mayıs dönemin hükümetine, hukukuna ve anlayışına karşı bir dik duruş örneğidir. Bu dönem de aynı şey geçerlidir. A şahsından B şahsından ileride daha çok mevcut sistemin istenmeyen yönlerine ‘’sizi rahatsız etmeye geldim’’ diyebilmek anlamı taşıyor. 

Ne kadar utanmaz insanlar var Atatürk ile her insanı versus yapıyorlar. Siz gerçekten kafayı yemişsiniz. 3 Mayıs bir tepki bir hareket hatta bir refleks. Hepsi bu kadar.

Dönemin istibdadına karşı özgürlükçü bir hareket. Arkadaşlar, Kazım Alöç vatana ihanetten yargıladı Türkçüleri Turancı oldukları için değil. Siz sap ile samanı ayıramıyorsunuz ideolojik saplantılarınız buna izin vermiyor. Kesin inançlısınız.

3 Mayıs'a kadar gelinen süreçte neler yaşandığına dair en ufak bir fikri olmayan bile yorum yapıyor. Türkçüler toplu veya yalnız, her yerde 3 Mayıs'ı analım, kutlu olsun.

Milliyetçilik-Türkçülük farkı nedir... Bu soruyu sormak için ya troll ya da cahil olmak gerekiyor ve her iki seçenek de korkutucu.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    abdullahazad bunu yazdı
    literatur bunu yazdı

konuya zipzip atlayan sendin la?

"Cevabın yoksa da, utandığın çekindiğin tedirgin olduğun bir şey mi var ki sorduklarımdan korkuyorsun?"    yazip sonrada cevabin yoksa yazma diyor.  :D :D :D iftarda tiner mi cekiyorsun? :D

amk troll ya skdlfsldjflsdjflsdfjd

Amk anlamıyor ya :D

literatur tarafından 03/May/20 21:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    abdullahazad bunu yazdı

Türk olan ve kendini Türk olarak hisseden herkesin 3 Mayis Türkçülük Günü kutlu olsun!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neymiş ? Asker devşirmek.. Yani bugünün deyimi ile ithal etmek veya din kardeşiyiz falan filan demek ile bu işler asla yürümezmiş...

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ankara_Muharebesi

Fil hücumunun ardından Timur, merkez kuvvetlerinin Yeniçerilere saldırmalarını emretmiştir. Bunu gören I. Bayezid, Rumeli birliklerinin saldırı altında olmasından dolayı, ordusunun sağ cenahında bulunan Kara Timurtaş Paşa komutasındaki Anadolu askerlerini ve Kara Tatarları, Yeniçerilere takviye olarak savaş meydanına sürmek için emir verdi. Fakat Timur ile daha önceden anlaşmış olan Kara Tatarlar, taarruz sırasında Bayezid'e ihanet ederek yön değiştirmişlerdir. Kara Tatarlar direkt olarak Rumeli ve Sırp askerlerinin arkasına sarkıp, onlara ok yağdırmak suretiyle saldırıda bulunurlar. Miranşah ile Süleyman Çelebi arasında geçen çatışma sırasında, Timur tarafında bulunan Anadolu Beylerinin kendi sancaklarını açması sonucu, bunları fark eden Osmanlı ordusundaki Anadolu birlikleri de, kendi beylerinin yanında saf tutarak, Timur tarafına geçerler. Yeniçeriler ve Rumeli birliklerinin hiç beklemediği bu saldırı karşısında Osmanlı ordusu tam bir bozgun havasına girmiş olur. Bir tek Rumeli ve Sırp müttefikleriyle Yeniçeriler sırt çevirmeyerek Bayezid'in yanında sonuna kadar savaştılar.[10] Bu bozgun karşısında ordusuna genel taarruz emri veren Timur, I. Bayezid'in canlı olarak ele geçirilmesini emretmiştir. Şahruh Mirza komutasındaki birliklerin seri manevrasıyla iyice kuşatılan Osmanlı ordusundaki Vezirler, İsa Çelebi, Süleyman Çelebi, Mustafa Çelebi ve Mehmet Çelebi kuşatmayı yararak kaçmayı başarmışlardı.[11] Şehzadelerin kaçtığını fark eden Stefan Lazarević, Bayezid'e geri çekilmesi gerektiğini söylese de o bunu reddetmiş ve savaşmaya devam etmiştir. Ortalama 10 saat süren savaşın sonlarına doğru geri çekilmek zorunda kaldığı Çataltepe'de elinde kalan yaklaşık birkaç bin Yeniçeriyle atının üstünde çarpışmaya devam eden Bayezid sonunda gece çökmek üzereyken Minnet Bey tarafından kaçmaya ikna edildi. Yıldırım kuşatmayı yararak Çataltepe'den 16 km uzaklaşmayı başarsa da atı tökezleyip düşünce Han unvanına haiz Mahmut tarafından yakalanıp bağlandı. Çelebi Mustafa, beylerbeyi Timurtaş ve Hoca Firuz da padişah ile birlikte esir düşmüştür.

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türklük ayak altına alınamaz... Bilinsin..

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

@abdullahazad her Türkçülük gününde konu açıyorsun 

konunun bir yeri de senin swastikaya geliyor :)))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    tri bunu yazdı

@abdullahazad her Türkçülük gününde konu açıyorsun 

konunun bir yeri de senin swastikaya geliyor :)))

Fesli avatar kullanırsa , Kadir Mısıroğlu , Rıza Nur , Nihal Atsız bağlantısına gelir.... 
    Swastika kullanırsa Franz von papen , Enver paşa ve kardeşi Nuri Killigil'e gelir... 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Biz Türküz. Tarihimize ve en yakın mazimize dayanarak Türküz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız. Nihal Atsız

günümüz Kutlu olsun arkadaşlar. Bu gün için bedel ödeyenler ve ödemeye devam edenler ancak onun kıymetini bilir. Türkçü olmak bu ülkede en zor iştir. Ama bu ülkeyi Türkçü kadrolar kurduğu gibi bir gün yönetecektir de.

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 8795 Toplam Mesaj: 73
türkçülük