3 Mayis Türkçülük Günü
-
ben sunu anlamiyorum. kendinizce bir seyler yazıyorsunuz. okey yazin.
ama buna karsilik verilmesinin zorunlu oldugunu dusunuyorsun.
yazdiklariniza cevap vermeyince ataturk dusmani yaptiniz. en cok buna guldum.
baturay dediginiz elamanida tanimam. selam vermisligim bile yok.
yazdiklariniza cevap verme zorunlulugum nereden geliyor anlamiyorum.
cevap vermeyince birde korkak oldum iyi mi.
ne diyim. kendiniz calin kendiniz oynayin.
ayrica burada kimse bana yuzyuze tanidikligimiz oldugu icin torpil gecmiyor. torpil geciyor olsalardi @computerwolf benimle ev arkadasi oldugu donemde kusura bakma seni banliyorum diyip banlamazdi zamaninda.
neyse takilin siz engin ve en dogru siyasi bilgilerinizle. ne olsa bu forumda ve ulkede sizden daha iyi siyaset bilgisi olan insan yok.
hermesthecat tarafından 03/May/20 18:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Ümmetcilik Ve komünizm Türklüğün 1 numaralı düşmanlarıdır Türki Cumhuriyetlerle bağmızı komünizm belası koparmıştı yeni yeni tekrardan öze dönüş var Ümmetcilik olayına gelince ümmetcilik tamamen arap milliyetciliği olduğu için arap Milletinin dilini kültürünü Türklüğün önünde gören beyin yamyamı tiplerden oluşmaktadır iki düşüncede türklüğün başına beladır. Ne Mutlu Türküm diyene.
-
abdullahazad bunu yazdıliteratur bunu yazdı
https://eksisozluk.com/nihal-atsizin-ataturke-hakaretleri--5495713
https://www.youtube.com/watch?v=b5uTMT9eus0
Bunlar vesika olarak dursun. Swastika tek başına kullanmak Alman hayranlığı anlamına gelmez. Bu memlekette Türk'ün sevinci addedilen bayramlar tarihler bellidir. Hem kurucu babalara söven adamları anan konu açacaksın, hem bunu Türklük bayramı ilan edeceksin hem de gamalı haçı profil resmi yapıp "ben Atatürkçüyüm" diyeceksin. Ben soru soruyorum, gelmiş "sana cevap verileceğini beklemen komik, trollsün" yazıyorsun. Soru sormuşum birader. Varsa cevabın yaz. Cevabın yoksa da, utandığın çekindiğin tedirgin olduğun bir şey mi var ki sorduklarımdan korkuyorsun? Sizin keyfinize soru da sormayacağız? Türkçüyüz Türkçüyüz diye forumda caka satan, her sene 3 Mayıs başlığı altında toplanan tayfanın birisi sensin. Senin vasıflarını yazdım önceki satırlarda. Geriye kalanlardan birisi Baturay Turkmen isimli bıçakla sağa sola saldırdım terörist kovaladım diye övünen birisi. Öteki de Cumhuriyet düşmanlığından banlanan RimPalace.
Banlanmam meselesine gelince, gündem konusunda ara sıra nükteye kaçtığım durumlar olmuştur. Bunlardan atılan banlara bir şey demiyorum. Ama en son yediğim banda nickini hatırlamadığım birisi "dalyarak.com'un admini gelmiş" yazdı mesajımı alıntılayarak. Banlanan ben oldum, o herife dokunulmadı. Bu adalet mi şimdi?
Ben açık açık yazıyorum ve soruyorum. Siz Cumhuriyet düşmanı mısınız? Atatürk düşmanı mısınız? Yok değilseniz, niye bunlara karşı olan adamları burada Türklük namı hesabına anıyorsunuz? Yönetim bundan banlıyorsa daha bir şey demiyorum. Sırf arkadaşlık hukukunuz var yüz yüze tanışıyorsunuz diye basbaya size iltimas geçilmesini mi bekliyorsunuz?. Konunun başından beri benim yazdıklarım belli abdullahazad'ın zıplaması belli. Burada ne var troll diyecek ban isteyecek?
videodaki adami tanimiyorum. beni de alakadar etmez.
ayrıca verdigin eksisozluk linkinde ilk entryden sonrakileri okusaydın anlayabilirdin. ama cahil bir trollsun.
o mektubun yalan oldugunu zaten biliyorsun.
Videodaki adam Enverci. Sizin tayfanın bir parça daha muhafazakâr versiyonu. Ortak yanlarınız Alman sevicilik, onun için paylaştım.
Mesele mektubun gerçek doğru olmasından çok ötede bir yerde artık. Bu düşünceler ve fikirler size öyle veya böyle sirayet etmiş, ki öyle olmasa RimPalace banlanmasına sebep olacak abuk subuk şeyler yazmazdı. Kaldı ki benim kanaatlerimi sadece tahribo-Türkçülerden elbette ibaret değil. Size en iyi örnek kendi içinizden verileceği için burayla sınırlı tutuyorum örnekleri. Gelip de "sen ne diyorsun kardeşim biz Atatürk'ü başbuğ bilir tanırız" diye yazacağın, sorularıma o şekilde cevap vererek meseleyi kapatabileceğin yerde "yok trol yok şöyle" diye bikbik yapıyorsun. Sen seviyor musun Atatürk'ü sevmiyor musun? Seviyorsan şayet Türklükle iftihar için niye onun koyduğu bayramları değil de başkalarının götündn uydurduğu alternatif günlere sarılıyorsun?
Bu memleketin tarihi ve istikameti bellidir. Revizyonizme lüzum yok. 3 Mayıs diye bir Türklük bayramı yoktur.
-
Yine her şeyi en iyi siz biliyorsunuz. Bizler aptal ve cahiliz. Kafamız karışık ve ithalatçıyız. Uzak durmanız için geçerli sebepler, lütfen sandık günü hesap sorun ve twitterdan halkları savunun, bize dokunmayın.
Türkçülerin Türkçüler günü tekrar kutlu olsun. Güzel mutlu bir gündü karantina altında dahi :)
Bu arada "Benim Türk milletine, Türk cemiyetine, Türklüğün istikbaline ait ödevlerim bitmemiştir, siz onları tamamlayacaksınız. Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz." diyen bir adamı Türkçü saymayan aklınızı severek izliyoruz ve ek olarak
Türk ve Türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz! (Yanık Yurt Gazetesi, İzmir, 28 Nisan 1341 (1925). Sayı: 96, s. 2, sütun: 4-5)
-
literatur bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıliteratur bunu yazdı
https://eksisozluk.com/nihal-atsizin-ataturke-hakaretleri--5495713
https://www.youtube.com/watch?v=b5uTMT9eus0
Bunlar vesika olarak dursun. Swastika tek başına kullanmak Alman hayranlığı anlamına gelmez. Bu memlekette Türk'ün sevinci addedilen bayramlar tarihler bellidir. Hem kurucu babalara söven adamları anan konu açacaksın, hem bunu Türklük bayramı ilan edeceksin hem de gamalı haçı profil resmi yapıp "ben Atatürkçüyüm" diyeceksin. Ben soru soruyorum, gelmiş "sana cevap verileceğini beklemen komik, trollsün" yazıyorsun. Soru sormuşum birader. Varsa cevabın yaz. Cevabın yoksa da, utandığın çekindiğin tedirgin olduğun bir şey mi var ki sorduklarımdan korkuyorsun? Sizin keyfinize soru da sormayacağız? Türkçüyüz Türkçüyüz diye forumda caka satan, her sene 3 Mayıs başlığı altında toplanan tayfanın birisi sensin. Senin vasıflarını yazdım önceki satırlarda. Geriye kalanlardan birisi Baturay Turkmen isimli bıçakla sağa sola saldırdım terörist kovaladım diye övünen birisi. Öteki de Cumhuriyet düşmanlığından banlanan RimPalace.
Banlanmam meselesine gelince, gündem konusunda ara sıra nükteye kaçtığım durumlar olmuştur. Bunlardan atılan banlara bir şey demiyorum. Ama en son yediğim banda nickini hatırlamadığım birisi "dalyarak.com'un admini gelmiş" yazdı mesajımı alıntılayarak. Banlanan ben oldum, o herife dokunulmadı. Bu adalet mi şimdi?
Ben açık açık yazıyorum ve soruyorum. Siz Cumhuriyet düşmanı mısınız? Atatürk düşmanı mısınız? Yok değilseniz, niye bunlara karşı olan adamları burada Türklük namı hesabına anıyorsunuz? Yönetim bundan banlıyorsa daha bir şey demiyorum. Sırf arkadaşlık hukukunuz var yüz yüze tanışıyorsunuz diye basbaya size iltimas geçilmesini mi bekliyorsunuz?. Konunun başından beri benim yazdıklarım belli abdullahazad'ın zıplaması belli. Burada ne var troll diyecek ban isteyecek?
videodaki adami tanimiyorum. beni de alakadar etmez.
ayrıca verdigin eksisozluk linkinde ilk entryden sonrakileri okusaydın anlayabilirdin. ama cahil bir trollsun.
o mektubun yalan oldugunu zaten biliyorsun.
Videodaki adam Enverci. Sizin tayfanın bir parça daha muhafazakâr versiyonu. Ortak yanlarınız Alman sevicilik, onun için paylaştım.
Mesele mektubun gerçek doğru olmasından çok ötede bir yerde artık. Bu düşünceler ve fikirler size öyle veya böyle sirayet etmiş, ki öyle olmasa RimPalace banlanmasına sebep olacak abuk subuk şeyler yazmazdı. Kaldı ki benim kanaatlerimi sadece tahribo-Türkçülerden elbette ibaret değil. Size en iyi örnek kendi içinizden verileceği için burayla sınırlı tutuyorum örnekleri. Gelip de "sen ne diyorsun kardeşim biz Atatürk'ü başbuğ bilir tanırız" diye yazacağın, sorularıma o şekilde cevap vererek meseleyi kapatabileceğin yerde "yok trol yok şöyle" diye bikbik yapıyorsun. Sen seviyor musun Atatürk'ü sevmiyor musun? Seviyorsan şayet Türklükle iftihar için niye onun koyduğu bayramları değil de başkalarının götündn uydurduğu alternatif günlere sarılıyorsun?
Bu memleketin tarihi ve istikameti bellidir. Revizyonizme lüzum yok. 3 Mayıs diye bir Türklük bayramı yoktur.
lan sana bir sey diyim mi?
sirf senin gibi bir troll sordugu icin cevap vermiyorum Ataturk sorusuna. bu sorunun cevabini @computerwolf ile @underzero ile baya bir sayidaki yakindan gorustugum TBT muridi biliyor.
mavzu su delikanli kardesim benim; kimse senin sordugun sorulara cevap vermek zorunda degil. kimse seni siklemek zorunda degil. insanlarin bu ben dunyanin en onemli kisisiyim herkes sorduklarima cevap vermek zorunda modundaki beyin yapisini anlayamiyorum.
amk adam kendini nimetten sayip bana niye cevap vermiyorsun diye hesap soruyor saldjkşfsdşkfljsdlfkjaslf tam troll ya.
ayrica mektubun yalan oldugu konusundaki dansoz tanyeli edesiyla kivirisin takdirimi kazandi. helal olsun :D sifatinin hakkını sonuna kadar veriyorsun.
ayrica rimpalace'yi tanimam diyorum halen bana ondan bahsediyorsun.
cehapenin icinde de pkk sempatizanlari var. ne diyim simdi tum cehapeliler terorist mi diyeyim?
-
abdullahazad bunu yazdı
Türk olan ve kendini Türk olarak hisseden herkesin 3 Mayis Türkçülük Günü kutlu olsun!
-
Gama'lı Haç.
tescilli Troll, ^^D`
Gama'lı haç, "şans" için kullanılan bi simge değil mi yahû? Mevsimlerle,Tarımla da bi alakası vardı diye hatırlıyorum. Svastika da aynı şey değil mi?
"Hisseden" kısmı rahatsız etmiyor.
RitmFarbRacourci tarafından 03/May/20 19:23 tarihinde düzenlenmiştir -
abdullahazad bunu yazdı
cehapenin icinde de pkk sempatizanlari var. ne diyim simdi tum cehapeliler terorist mi diyeyim?
İçlerinde göz göre göre böyle tipleri barındırdıklarına göre bi bokluk var....
-
Bir mahkeme sonucu ilan edilmiş sanırım bu gün o mahkeme ne ile ilgiliydi. Sabahattin Ali dava açmış falan diye okumuştum yanlıs hatırlamıyorsam
-
literatur bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba. Hazır konusu açılmışken birkaç sorum var. İşin ehli birisi yanıtlarsa çok sevinirim.
1) Türkçülük nedir? Milliyetçilik ve ırkçılıktan farkları ya da benzerlikleri nedir?
2) Doğu Perinçek ve Enver Paşa'ya bakışınız nedir?
3) Cumhuriyet karşıtı mısınız? Bildiğiniz üzere rimpılas nickli yoldaşınız rejim karşıtı görüşleri sebebiyle banlandı. Ayrıca bu 3 Mayıs muhabbeti de ilginç. 23 Nisan'ın sonrası 19 Mayıs'ın öncesinde rejimin tayin etmediği bir bayram ihdas etmek bir meydan okuma mıdır?
Teşekkürler.
ödün kupuyor dimi ortalığı karıştıramazsam diye.