3 Numara Sacı Dogal Olarak Uzatma Yontemleri :|
-
muridler/murideler,
halkin tabiri ile saclarimi 3 numaraya vurdurdum.
ama begenmedim. sistemi geri yukleyemeyecegim icin, sacimin uzamasini bekleyecegim.
sac uzamasini hizlandirmak icin bildiginiz yontemler var midir?
gidip bi oksin al, kullan yerine; sarimsakli su ile yika gibi yontemler ariyorum.
yazacaginiz yontemler bizzat uyguladiginiz veya yakininizdan birinin uygulagidi bi se olsun. sacsiz kalmayalim sonra :D
-
kesin gaza gelip vurdurmuşundur,dünde saçını 3 e vurdurmuş 2 arkadaş beni gaza getirmeye çalışıyodu,yok artık kızlar bunun peşindeymiş,yok hastalıkmış,yok bilmemneymiş,yok sana çok yakışırmış.Kestirmedim tabi =)
-
sık sık yıka.
-
Bende bi ara 3 numara kestirmiştim.Aq çim adam gibiydim:D
Hocam kendi çıksın kasma şapka tak tmmdır.HEa okul varsa çokda takma sana mal mal takılanlar olursa uzamıcakmı filan de işte. -
Bana Bi Arkadaş Önermişti.Önerdiği Yöntem Şu Ama Denemedim:
Karanfili(bildiğimiz ağız kokusu giderici olan) Kaynatıp Saçına Sürüyormuşsun Arkadaşın Saçıda Biraz Bol İşe Yarıyo Olabilir...
-
fingolfin e danış o bu konularda uzmandır.
-
bende 3numero yapçaktım dedim kel kaldık zaten bırak uzasınlar berbere hayır :D okulda yok zaten ama şindi nasıl uzatam bana yaışır ?
-
saçlarım güzel saçlarım :(
-
hayret daha kimse dememiş :D
yeni bi şampuan çıkmış diyolar..
(biliyorum iğrenç ama dayanamadım)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hayret daha kimse dememiş :D
yeni bi şampuan çıkmış diyolar..
(biliyorum iğrenç ama dayanamadım)
-----------------------------
eeheh ama ordan kıvırçık çıkıo bea hocam :D -
elmasekeri bunu yazdı:
kesin gaza gelip vurdurmuşundur,dünde saçını 3 e vurdurmuş 2 arkadaş beni gaza getirmeye çalışıyodu,yok artık kızlar bunun peşindeymiş,yok hastalıkmış,yok bilmemneymiş,yok sana çok yakışırmış.Kestirmedim tabi =)
-----------------------------yok hoca gaza gelme olayı yok. deneme - afallama :D
DEVSIRME bunu yazdı:
fingolfin e danış o bu konularda uzmandır.
-----------------------------attim pm. tesekkurler.
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Bana Bi Arkadaş Önermişti.Önerdiği Yöntem Şu Ama Denemedim:
Karanfili(bildiğimiz ağız kokusu giderici olan) Kaynatıp Saçına Sürüyormuşsun Arkadaşın Saçıda Biraz Bol İşe Yarıyo Olabilir...
-----------------------------arkadasina bi ulasip tekrardan donersen sevindirik olurum -en kısa zamanda-
skyvalet bunu yazdı:
Bende bi ara 3 numara kestirmiştim.Aq çim adam gibiydim:D
Hocam kendi çıksın kasma şapka tak tmmdır.HEa okul varsa çokda takma sana mal mal takılanlar olursa uzamıcakmı filan de işte.
-----------------------------sapka olabilir. okuldakileri takmiyorum, aynaya bakinca sende kimsin ak diyorum :|
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------sık sık yıka.
-----------------------------vitamin eksikligi oluyormus?