3 Numara Sacı Dogal Olarak Uzatma Yontemleri :|
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Bana Bi Arkadaş Önermişti.Önerdiği Yöntem Şu Ama Denemedim:
Karanfili(bildiğimiz ağız kokusu giderici olan) Kaynatıp Saçına Sürüyormuşsun Arkadaşın Saçıda Biraz Bol İşe Yarıyo Olabilir...
-----------------------------
o karanfil dilimi uyusturuyor a.q. :) kafan uyusur yaraii yersin :) -
kökü sende nede olsa :D
-
git eczaneden medobiotin adlı vitamini al günde bir kez iç ve solgar ın MSM 1000 mg ımı kullan günde 1 kez sen bile inanamassın ne kadar hızlı uzadığına
-
abi g3 e vurdurmucaksınız diceksiniz 3.5 4 arası :D o zman guzel oluyor en azındna bana yakısıtıgını dusunuyorum oyle kestiriyorum.. :) sacları yıka yıka uzar belki :) ozel olark besle-
-
sOğük suYun altından cıkarrmaa cidi yim:D
-
saçını sodayla yıka dökülen yerlerdede çıktığını göreceksin
-
Adamın kafaya bit düşüreceksiniz yavv..
Etmeyin eylemeyin yag falan o dediğiniz kazınmış saca olur deriyi ve sac diplerini beslemek için..
bol bol yıkayacaksın dostum..
-
Ritmik yıkamalar,kükürtlü sabun,doğal zeytinyağlı sabun,badem yağı,cevizin o yeşil kabuğunun yağı
bu dediklerimi uygularsan normal uzamaya göre 2,3 kat daha fazla randıman alırsın.
-
okuyo musun bunları ?
yıkarken masaj yapar gibi yıka, kan dolaşımını hızlandırır iyi gelir.
Bir de bi mesajımda tam anlatamamışım su olayını yanlış anaşılmasın. sıcak su genişletir derken iyi bişey gibi gözükebilir. burda önemli olan gözeneklerin açılması damarlardan çok. gözenekler yuvarlak olduğu için içe doğru da genişler ve daralır. onun için soğuk suyla yıkamalısın. yoksa soğuk su damarları da daraltır ama gözeneklerin açılmasına kıyasla önemsiz sayılabilir.
-
yumurta sarısını kullan hajı kafanı önce yıka sonra 30 dk kafanda dursun fazla tutma donarsa kel kalırsın beton gibi olur :D sonra tekrar yıka