folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Numara Sacı Dogal Olarak Uzatma Yontemleri :|

3 Numara Sacı Dogal Olarak Uzatma Yontemleri :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

kapil bunu yazdı:
    -----------------------------
    cumartesi gününden beri 3 numara saçım var gayet memnun bi haldeyim yaşasın özgürlük artık yataktan kalktıgım gibi işe gidebiliyorum :) bide şapka taktımmı tam oluyor :P

:| bende şey etcemde iş arıyorum zaten tip yok bari azcık saçı var diye alırlar belki diye kestirtemiyom.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    Neden dert ediyorsun ki. SAçlarının dipleri hava aldığı için ileride dökülme ihtimali giderek azalıyor. Ben de3 numaraya kestirdim. Şapka tak.. Eğer fiyakalı gözükmek istersen bolca sakal bırak. Favoriyle sakalı birleştir. O zaman mükemmel oluyo..

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Gübrele

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

diana bunu yazdı:
    AKSU92 bunu yazdı:

sık sık yıka.

aynen ve sonra kurulama ıslak kalsın

kurulama burnunda kemik büyümesi olsun et çıksın hep burnundan konuş

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Soğuk su ile canın sıkıldıkca yıka yada eczacına bi danış

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

ark daha gecen gün mehmet öz shov tvde cıktı söledi evet saçları yıkamak iyidir ama adam diyorki biz türkler hergün yıkıyoruz sabunla şampuanla bu alışkanlık iyi değilmiş

dogru olanı : 2-3 günde bir köpükle yıkıyacaksın diğer zamanlar sade su birde şampuan veya sabun nekadar göz yakıyorsa okadar zararlı dedi ben onun yalancısıyım ama mantıklı alınması gereken besinler hakkında salatalık avakodo ve birşeydaha vardı aklıma gelmiyor .

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Ceviz kabuğu kürü:

Müritler haberi az önce nette okudum(habertürk), paylaşmak istedim. Bana mantıklı geldi.
    İş çıkmaz bundan demeyin bir deneyip görmek lazım.

Kellik sorununa elveda!
    .

Mevsim geçişleri genellikle saç dökülmelerinin daha çok yaşandığı dönemlerdir. Günde belli bir sayıdan fazla saç telinizi kaybediyorsanız, kellik tehlikesi altındasınız demektir.

Saç dökülmelerini önlemek için Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin ceviz kabuğu kürünü deneyin:

Ceviz kabuğu kürü:

20 tane cevizin sert olan kahverengi kabuğunu, 1 litre suya koyarak 10-15 dakika kaynatın.Elde edilen ceviz kabuğu suyu ile her gün sabah ve akşam saçlarınızı yıkayın. Düzenli uyguladığınızda kısa sürede saç dökülmeniz duracaktır.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    hocam hiç elleme bırak kendi uzasın bunlardan hangi birini uyguluycan hepsini uygulayıp bi de derinin içine s..ma...bnde kestirdim ayrıca etrafımdakiler çok beğendi %80 i beğendi gerisi zaten mühim deil..he önemli olan kişinin kendi gözüne hoş gözükmesi diosan bekliceksin..bikaç ay a eskisi gibi olur..gözünde büyütme bu kadar kökü sende ne de olsa..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

.

şşş kel :| ahahhaha :|

not: bendeböyle olacam çevreme aşıladım baya kişiyi kellerin seksi olduğu konusunda inandırdım göbekde bırakıyom parada kazanınca tam olacak :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 8107 Toplam Mesaj: 60