3 Şehit Daha...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    şakirtlere göre pkk ordu komutanlarından çok daha iyidir. zaten pkk dedikleri şey ergenekondur. ergenekon ise generaller albaylar cuntacılar darbecilerdir... cemaatin zihniyeti aynen bu ! solcular pkk ile savaşmazlar. her iki tarafın ideolojisi sosyalist marksist komünist vb. ideolojilerdir. pkk yı solculardan ayıran şey pkk faşist kürt milliyetçisidir. solcular vatansever insanlardır. bazı solcular bu dediğim gruba girerken bazıları ise ulusal solculardır. bunlar ise türk milliyetçisi solculardır. ülkücüler de ikiye ayrılıyor. birinci grup ümmetçi ülkücülerdir. onlara göre pkk ile dolayısıyla kürtlerle savaşmak dinen caiz değildir. kürtler bizim din kardeşimizidir. ikinci grup ülkücüler ise milliyetçi ülkücülerdir. bunlara göre kürtler din kardeşimizdir ama bize silah çekene bizde silah çekmeliyiz. halkın huzuru için kan dökülmesi caizidir. vatana ihanet eden ister kürt olsun isterse türk olsun öldürülebilir. pkk ile mücadele edecek örgüt işte bu ulusalcı solcular ve milliyetçi ülkücülerden oluşacaktır.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------

T.İ.T vardı bir zamanlar, tamam güzel şeyler yaptılar. Bir açıklama yapmışlar 16 ağustosa kadar eylemleriniz durmazsa bizde kanlı eylemler düzenleyeceğiz diye.

Bekliyoruz bakalım ne yapacaklar. Ama yalan, ama doğru..

-----------------------------

hocam ben bir faaliyet görmedim 4 yıldır sağa sola mektup yazıp duruyorlar insanların gazını alıyorlar bırakıyorlar yapsınlar artık ne bekliyorlar 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 3569 Toplam Mesaj: 23