3 Şehit Daha...
-
Mardin'in Ömerli ilçesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu 2 astsubay ile 1 uzman çavuş şehit oldu.
Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyündeki jandarma karakolunda görevli Astsubay Başçavuş Erhan Gül (Gaziantep) ve Astsubay Başçavuş Sadık Güllü (Kırıkkale) ile Uzman Çavuş Ali Öztürk (Gaziantep), davet edildikleri bir evde akşam yemeği yedikten sonra ayrıldı.
Bu sırada köyün üst kısmındaki karakola dönmek için yola çıkan askerler teröristlerin kurduğu pusuya düştü. Açılan ilk ateş sonucu Astsubay Başçavuş Erhan Gül ve Sadık Güllü ile Uzman Çavuş Ali Öztürk şehit oldu.Ey be kardeşler ne işiniz var o piçlerin sofrasında, bilmiyormusunuz o kahbelerin ekmeği yenmez, suyu içilmez.,
( Gaziantep'in son 15 günde verdiği 4. şehit )
-
Terörü halk bitirecek, haydi sokaklara.
-
şerefsiz bunlar hocam her yerde pislik yapıyorlar geçende okeye girdim hiç tanımam etmem Doğu Türkistan bayrağı vardı profilimde oradan ülkücü olduğumu çıkarttı galiba karslı bir kürt beni resmen provike diyor ben MHP yi sevmem diyor sevme saygı duyarım dedim pkk nın var olma sebebi MHP diyor bende insan sayarak durumu izah ettim benim bütün arkadaşlarım mhpliler yüzünden dağa çıktı hep terslediniz onları dışladınız diyor güya bende ona kızacam sövecem edecem sonra işte bak sizin yüzünüzden çıkıyoruz bende çıkacam dicek resmen provikatörlük yapıyor oyununa gelmedim ama polisimize hakaret edince bende artık kendimi tutamadım olanı söylim şuan o çocuk her yerde bi mhpliyle konuştum beni tersledi ondan dağa çıkacam diyodur
bunlar her yerde sorun bu örneği niye verdim okey bildğiniz 10 dakka sürecek bir oyun hiç tanımadığın bir adamla tartışıyosun hakaret ediyosun yani otur oynunu oyna ama yapamıyorlar pislik her yerde pislik bu adamların elinin değdiği yemeğe gözümüzü uzatmak bile ağmaklık
-
"Hangi düşmanlığın simgesidir onlar söylesinler? Hangi savaşın bedeli? Hangi vatan borcunun karşılığıdır ölüm, söylesinler? Vatan sağ olsunda.. Vatan bu çocukların ölmesiyle sağ oluyorsa. Sizin canınız sağ olsun!"
Allahtan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. -
halk sokaklara çıkacak yakındır sabır ve sağduyu kalmadı artık...
-
zaten istenilen halkın sokaklara çıkmasıortalığın karışması mısır libya gibi bize demokrasi getirecekler sonra.. istenilen o halk metin olmalı oyunu iyi kullanmalı askerine sahip çıkmalı.
-
tekrar aynılarını söylicem.
3 aylık eli silah tutarken titreyen mehmetçiği oraya yollarsan daha çok şehit veririrz biz.
şehitlik çok mu güzel birşey ? 13 saniye kahramansın. şurada hatırlansan hatırlansan 3 gün.
belkide o orospu çocuğu teröriste kurşun sıkamadan şehit olucaksın.
işte bu yüzden şehitliği övenleri anlamıyorum.
güzel birşey değil bu kardeşim. analar ağlıyor.
doğuya eğitimli asker yollayana kadar ve kesin bir emir verilene kadar bu terör bitmez.
allah rahmet eylesin.
edit: millet bilgisayarına saldırı yapılıyor diye savaş çıkartır, biz 25-30 yıldan beri bitiricez dediğimiz terörü bitiremiyoruz amk.
-
Kardeşim ezbere konuşmayın, Allah aşkına
Şehit olanlar eğitimli, uzman asker. Er- Erbaş değil...
13 Şehidin ardından yöre halkı olan köylüler askeri köye sokmadı, teröristlerin peşinden gitmesinler diye.
Bu şehitlerimizde köye yemeğe davet ediliyorlar, yemek dönüşü pusuya düşürülüyorlar.
Yöre halkı destek veriyor, neden görmezden geliyorsunuz?
-
ben artık böyle konulara bakmıyorum bile. veriyonuz veriyonuz oyunuzu sonra amanın gitti evladım. elini ateşe sokarsan yanar aga. ama o lavuklar hâlâ çıkıp "terörle çok güzel mücadele ettiğimiz için saldırılar arttı, istemiyorlar bizim çalışmalarımızı" diyorlar.
durmak yok yola devam kardeşler.
-
Başımız sağolsun. Mekanları cennet olsun şehitlerimizin!
Halk sokağa inmeden bu orospu çocuklarının kökü kazınmayacak.
-
ben o yöreninde halkınında ta amına koyum kansız şerefsizler