3. Tbt Sidik Yarıstırmaca(Telefon)
-
hajılar 6600 kullanıyom bazen memnunum bazen fırlatıp barça-layasım geliyor taaa 2004 şubatta 360 eski tl ye aldıydım
-
nokia 6260 var.
radyo, bluetooth, hafıza kartı vs. -
5110 var, kavgaya bile gitsem işe yarıyor :))
Bi de Ericsson GF 260mı ne, şimdi modelini bile unuttum o var ama iflas etti yavrucak, ağıt yakıyorum arada bir ona...
Mesaj atabilen ilk telefondu kendileri :)) -
ajan nokia 6280 var acaip memnunum süper ötesi
-
Samsung D-720 + Panasonic in en küçük tel'i (eski bişey) + Motorola V26 küsür öyle bi telefon :D. en çok D-720 ile motorola yı yanımda taşırım.
ya sipidik alacaksan kesinlikle symbian alacaksın. benim i samsung d-720 samsung un ilk ve tek symbian ı. ve en küçük symbian olma özelliği taşıyor. tek ötü özelliği 1.3 Mp kamerası.
benim tavsiyem N80. -
Hp Hw6815 IPAQ Var Bende de Kullanisli ve Guzel :)
-
mpx200 var içinde windows işletim sistemi var
bi de fanatiklerinin sitesi falan var mpx.gen.tr diye,memnunum 100ytl ye aldım -
1998 demi 99 damı ne ilk telefonumu aldım motorolaydı o ama manyak bir makineydi heryerde çekerdi, sonraları bozuldu falan bu 1 sene felan hiç telefon melefon düşünmedim, kartı babama verdim o kullandı onra zorla bana bi telefon aldı nokia bilmemkaç kamerası yok polifonik melodili renkli ekranlı bişey zaten telefona hiç mi hiç merakım yoktur sevmem de.
Gıcık olduğum bir şey varsa bir yere gidersiniz millet telefonları çıkartır başlar sağını solunu kurcalamaya sonradan görmelik gibi angut angut telefondan bahseder. otur iki çift laf et yoook olmaz illa telefon muhabbeti açılacak a.q. -
nokia 6630-3510i-t610 3 dene war hacı
nokiadan şaşma -
6680 vardı çaldırdım 6234 aldım sattım laptop aldım yani telefonum yok:D
Toplam Hit: 8137 Toplam Mesaj: 59