3. Tbt Sidik Yarıstırmaca(Telefon)
-
sony t610 um var. hala kullanıyorum 2 yıl oldu. başka biri olsa bi 2 yıl daha kullanır ama bu bana 2 yıl daha f-dyaanacak gibi deil ekranını kırdım joystini bozdum telefona baksan zaten arabesk dinlemiş te jilet çekmiş tipi var kullanıyorum memnunum sony ericsson u herkese tavsiye ediyorum yeni telefon alacaklar sony ericsson w700i yi bi araştırsınlar derim fiyat/özellik çok uygun büyük ihtimalle 2 ay içinde alacağım telefon bu olacak.
-
bende k750i war bence gayet ii.kamera 2.0 mp tavsiye ederim
-
9210i kullanıyom takoz makoz ama özellik süper
-
a1018 =)))
-
Sony Ericsson F500i.Kesinlikle tavsiye etmiyorum süper bir telefon her yönden.
Ama sony ve ericsson un birleşmesinbin ardından nokia ya açmış oldukları savaşta tekelleşme mantıklarından dolayı kullanıcı bir çok konuda mağdur oluyor. -
ağalar ir2 dedigi gibi şekıl içib d900 :-)) benım kangali cektim baya güzel cıkmıs 8800 var bizim abide alirken 2 tane batarya verdiler şerefsizim varya 1 gün yetmıor ya D900 Tek gecerim bu alemde :)) ama bi abide gördüm N73 Kafam ona yatıor birde D900 ikinci el piyasasi ne alemde bilen varmi ? :) haa Cektınız fotoraflari koysak nasıl OLir ?
-
6630 sewerim ibneyi ama kötü yanı kro da bile var bu tel
bu arada tbt açılmış acaip sewinçliyim götüm tawanda =) -
tuğrul bab senn oğlanda tutdurcak telefon die nabcen??:D
-
çalşıp kazanacak alacak
-
Öğrenciyem,kendim aldım cep telimi;
Sx1 kullanıyorum(Sıfırı yok,2. eli 200ytl)
Her özellik mevcut,bi eksiğim Symbian 7 değilde symbian 6.1 kullanması,bide megapikselli değil vgalı kamera kullanıyo :D yoksa baba telefon haa ;)
Toplam Hit: 8129 Toplam Mesaj: 59