3. Tbt Sidik Yarıstırmaca(Telefon)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    agalar ben size nokia 6600 tavsiye ederim dehşet bi telefon kendi özelliği yok ama sizin ekleyeceğiniz özelliklerle dehşet bi hal alıor programsız çalışmayan telefonladan birisi her şekil programa sahip oyunlar filan her şey alıyor tavsiye ederim zaten bu aralar ucuzladı bayagı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    6230i idare ediyoz işte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    6600 yüksek hafıza kartını gördüğü zaman kasılmaktan duvara attırıyor kendisini.. bende 6630 var gayet sağlam güzel tek eksiği kızıl ötesi ve fm radyo.. zaten orjinal kulaklık ve 512 mb hafıza kartı olunca fm e gerek kalmıyor ses kalitesi süper.. resim ve video kaliteside gayet sağlam ngage oyunlarınıda fixler sayesinde oynatabiliyor rahatca

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yillardir cep telefonu kullanmam :) en son kullandigim telefon siemens cx bilmem kacti :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    pessimistzombi dogru diyorsun ama telefona 256 taksan yeter sen ne yapacan müzik telefonu değil heralde 10 tane müzik atsan 50 de program 128 bile yetebilir sana :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    tosun vala yetmio 2 tane 512 kart var dönüşümlü kullanıyorum :D ayrıca 6630 da müzik dinlemenin keyfi 5+1 sistemde dinlemeye bedel :D

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    t630i var 3-4 senedir kullanıyorum 1 kere sorun verdı oda mermer zemine çakıldığı için :D bi k750 olsa en güzeli benim için..

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    bendede 6600 var 6600 ın 0 ı kalmadı zaten üretimden kalktı 2. elide 200 civarı bişey yanılmıyosam

şiddete meyalim vallahi dertten..
Toplam Hit: 8523 Toplam Mesaj: 59