3. Tbt Sidik Yarıstırmaca(Telefon)
-
agalar ben size nokia 6600 tavsiye ederim dehşet bi telefon kendi özelliği yok ama sizin ekleyeceğiniz özelliklerle dehşet bi hal alıor programsız çalışmayan telefonladan birisi her şekil programa sahip oyunlar filan her şey alıyor tavsiye ederim zaten bu aralar ucuzladı bayagı
-
6230i idare ediyoz işte
-
6600 yüksek hafıza kartını gördüğü zaman kasılmaktan duvara attırıyor kendisini.. bende 6630 var gayet sağlam güzel tek eksiği kızıl ötesi ve fm radyo.. zaten orjinal kulaklık ve 512 mb hafıza kartı olunca fm e gerek kalmıyor ses kalitesi süper.. resim ve video kaliteside gayet sağlam ngage oyunlarınıda fixler sayesinde oynatabiliyor rahatca
-
yillardir cep telefonu kullanmam :) en son kullandigim telefon siemens cx bilmem kacti :)
-
pessimistzombi dogru diyorsun ama telefona 256 taksan yeter sen ne yapacan müzik telefonu değil heralde 10 tane müzik atsan 50 de program 128 bile yetebilir sana :D
-
tosun vala yetmio 2 tane 512 kart var dönüşümlü kullanıyorum :D ayrıca 6630 da müzik dinlemenin keyfi 5+1 sistemde dinlemeye bedel :D
-
t630i var 3-4 senedir kullanıyorum 1 kere sorun verdı oda mermer zemine çakıldığı için :D bi k750 olsa en güzeli benim için..
-
bendede 6600 var 6600 ın 0 ı kalmadı zaten üretimden kalktı 2. elide 200 civarı bişey yanılmıyosam
Toplam Hit: 8523 Toplam Mesaj: 59