Genel
30 Ocak - BILL GATES Buluşması, Kökten Microsoftcu Tahribatcılar Buraya
30 Ocak - BILL GATES Buluşması, Kökten Microsoftcu Tahribatcılar Buraya
-
Yarınki buluşmaya gelecek tarikat mensupları simdiden kendilerini belirtsin.
Opensource karşıtı slogan atmak için en güzel fırsat bu fırsattır.
-
ben gelmek isterim ...
-
finaller yuzunden gelemiyorum yoksa bende slogan dusunuyordum...
-
opensource karşıtımı? yapmayın sayın şeyhim opensource un ne yamuğunu gördünüs?
-
Thresh bunu yazdı:
ben gelmek isterim ...
Gelmek istemekle olmuyor, Tahribatta iki hafa once basvuru linkini halka actik , o zaman basvuranlara davetiyeler geldi. bu saatten sora bulabileceinizi sanmiorum. -
Athzai_Khaine bunu yazdı:
opensource karşıtımı? yapmayın sayın şeyhim opensource un ne yamuğunu gördünüs?
Len biz ömrünün yarisi microsoft urunleri karsisinda gecmis bir nesiliz.bu güsel günde şovalye billin yanında olmalıyız.
-
:) yuwarlak masa sowalyesi gibi olucaz bill bizi kiliciyla sowalye yapicak cbxzbncxzb :):):)
-
Opensource'un a.q programcılar evlerinde gecelerini gündüzlerine katsınlar sonra kodları yayınlasınlar şerefsizin biri üstüne kendi imzasını atıp yayınlasın.Opensource'a son derece karşıyım.Bu ayakla programcıların hakkı yeniyor.Keşke İstanbulda olsam kesin gelirdim :(
-
yaaa bu toplantıyı gosterecek kanal war mı canlı :)ordan izleyelim bizde sizi :))
-
hojalar ben yarın ordayım ve size salon ve nasıl gidilecegi hakkında biraz bilgi vereyim vede salonu görüntüsü hakkında
kayıt için link
http://www.microsoft.com.tr/seminer/30ock06billg/kayit.asp
Günün ProgramıTarih : 30 Ocak PazartesiYer: TIM Türker İnanoğlu Maslak Show Center
Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii, Maslak 34457 IstanbulProgram
08:30–10:30 Kayıt
10:30–11:00 Salona Yerleşme
11:00–11:30 Microsoft Vizyonu
11:30-12:30 Bill Gates ile söyleşi
* Tüm katılımcıların saat 10:30'dan önce kayıtlarını yapmış bir şekilde salonda yerlerini almalarını önemle rica ederiz. Saat 10:30'dan sonra konferans merkezine giriş yapılamayacaktır.nasıl gideceginiz hakkında....
salonun görüntüleri
arkadaşilar yarın oraya gelenlerle görüşmek üzere bysss
-
---------------------
Opensource'un a.q programcılar evlerinde gecelerini gündüzlerine katsınlar sonra kodları yayınlasınlar şerefsizin biri üstüne kendi imzasını atıp yayınlasın.Opensource'a son derece karşıyım.Bu ayakla programcıların hakkı yeniyor.Keşke İstanbulda olsam kesin gelirdim :(
---------------------
Kodlarının hepsini yayınlamak zorunda değilsin bir kısmını geliştirmeye açabilirsin... Gpl lisansı alırsın Gpl lisans sistemini okursan sevinirim. Programın kaynak kodları sende olur ancak geliştirilmesi esnasında geliştirenlerin ismi geçer.. Önyargılarınızı kafanızadan atın. open source olamasa şu internette bi bok oğrenemzsiniz. Nerden kaynak kod bulacaksınız ? nerden araaştıracaksınz ?