30 Ocak - BILL GATES Buluşması, Kökten Microsoftcu Tahribatcılar Buraya
-
bak şimdi sen ilk önce karşıya geç sonra sora sora maslak a kadar gel bak maslak parkorman var işte onun tam karşısında yokuştan aşşağıya in görürsün
-
Vay be :) bizde evde oturak sansa baq a.q :S ağlyak mı sızlayak mı istbl da yasamak var a.q :( ist olupda buna gitmeyecek adam bilmıyorum bvence o saalon kucuk gelir... - üfs... tarikatcilar süper eğlenecek şimdiden iyi eğlenceler :P
-
ben geliyorum hajılar.çok güzel olacak çok.8:30 da ordayım...bill gates'i çok merak ediom..
-
THT was HERE yazicakmisiniz salona :)
-
beyler tam olarak yerini birisi tarif edebilirmi ne stan ne holü bilio kesin kaybolcaz
-
hajım gelin taksime kızılkayalar ın önüne sabah.toplanalım orda.bi şekilde buluruz orayı
-
ir2 sana msn mi pm attım al onu ben sana msn de açklayıcı bi biçimde tarif edim
-
abi valla biz 7 kişi birden gelioz aramızda sadece bi ben bi de muhoweb tahribatçıdır
-
kokainman bunu yazdı:
hajım gelin taksime kızılkayalar ın önüne sabah.toplanalım orda.bi şekilde buluruz orayı
hoja yeri msn de anlatmaktansa burda anlatsanda bizde bilsek olmazmı -
hojam konferans salonunun yerini bende bilmiyorum.ama ben derim ki sabah hepimiz 6:30 da heykelin önünde olalım.bi şekilde buluruz o salonu.heykel dediğim de taksim meydanındaki heykel.
Toplam Hit: 6812 Toplam Mesaj: 47