Genel
30 Ocak - BILL GATES Buluşması, Kökten Microsoftcu Tahribatcılar Buraya
30 Ocak - BILL GATES Buluşması, Kökten Microsoftcu Tahribatcılar Buraya
-
open sourceye karşı mısınız ha bu şu demek pok gibi param var bütün programlarımı lisanslı kullanırım bedava olmasını da istemem.
bir tarafta aynı fiyatta aynı kalitede bir mal öbür tarafta regal hangisini tercih edersiniz ?
şaak...
-
Zaten İstanbul'da değilim diye gelemiyos içim gidiyor :(
-
geliom bende orda olcam
-
hojalar valla desenize yarın orda 2. bir tahribat buluşması olacak gelenler için diyorum tabilki hadi yarın görüşmek üzere kalın saglıcakla
kayıt linki
-
hoca bu yer bana çok yakın gelirim ama davetye felan yok nasıl gircem içri bi yardımcı olabilirmisiniz
-
Ms E Hayır
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
SÖMÜRÜCÜ MS SİSTEMLERİNE HAYIRRR
OPEN SOURCE WORD
beyler cebitteki gibi fotolar gibi bu toplantınında resimlerini bekliyorum ayrıca
-
Bill Gates gibi kutsal bir babamýzý göremeyenler adýna þimdiden çok üzülüyorum.
Sabahýn erken saatlerinde o salonda ön sahnede yerimizi alacaz bu fýrsat milyarda bir çýkar.
Sanýrým baya þanlýyýz ha holyone hacým :)
B
Ý
L
L
G
A
T
E
S
K
U
T
S
A
L
A
D
A
M -
holyone abi sen benim yerimede bağir malesef yarin ewde olmak zorundayim izmirden akrabalar geliyo 2-3 gun once haberim olsa ona gore ayarlardim onlari karsilayacak birisini :'(
-
Saçmalamayın kardeşim. Bill Gatesa olmasa hala ateri oynuyodunuz çoğunuz evde. Adam geliyor aslında kaçmazdı ama işlerim var bu hafta üzüldüm yani..
-
Bana simdi Maslak Show Centera kadıköyden nasıl gidilir, birisi izah eder bilir mi? geliyorumda...