300 - 300Themovie.Warnerbros.Com (Bakmadan Geçme)
-
Oyunu da varmış.Bana biraz zayıf geldi oyunu (prince of persia hayranı olarak).
daha iyi olabilirdi oyunu gerçi oynamışlığım yok trailer üzerinden yorum yapıyorum.
yine de çıksın da bi oynayalım ;)) -
kameranın pixeli kaç acaba görüntü kalitesi adamı alıp götürüyo :)
-
Kardesim Frank Miller sicsa bakacaksin iste o kadar. :D
-
daha önce izlemiştim fragmanı süper bi film bekliyoruz :)
-
çıksın çıksın bekliyorum zaten ne zamandır fragmanları izleyip izleyip gaza geliyorum:D...Girsin yayınada düşsün Dc ye arşive direk....
-
film gorsel acıdan super olcak supem yok. sevmedigim nokta ise 300 isimli cizgi romandan uyarlanmıs olması. keske tarihi bir film olsaydı. bide trailerları sadece izlemeyin dinleyinde bi zahmet, mesela biz dunyanın gordugu en iyi askerleriz falan diyolar orda insanın sinir katsayısı tavan yapıo tabi (:
bu isin efsane tarafı, gercekte ise Pers-Yunan Savaşları'nda Heşâyâr Şâh'ın Yunanistan'ı işgâl eden ordusu tahminen 100-200 bin asker dolayındaydı. Kaldı ki Thermopylae'da Pers ordusunu karşılayan Yunan koalisyon ordusu 4-5 bin hoplitten oluşmaktaysa da Spartalılar kendilerinin kalıp düşmanı oyalamalarını, geriye kalan Yunanlar'ın ise Korinth kıstağına çekilerek orada savunma hattı oluşturmalarını önerdiler. İşte o ünlü savaş sahnesi, ana Yunan ordusu çekildikten sonra Persler'e aman vermeyen ve onları kuşatılıp imhâ edilmeden önce uzun bir süre oyalayan 300 Sparta hopliti ve onların 600 zırh taşıyıcıları idiler. -
filmde birazda abd ye gönderme yapılıyor , 300 kişi ırak oluyor , saldıranlar abd oluyor gibi basındada yer buldu baya
-
züpper bu film ne kadar zamandır bekliyodum
-
güsel bi alete benziyor
-
dehşet bişeye benziyo gişe rekoru kırar bu
Toplam Hit: 4634 Toplam Mesaj: 40