300 - 300Themovie.Warnerbros.Com (Bakmadan Geçme)
-
unutmadık, için rahat olsun canım kardeşim :)
ilk çalışma bu Nâzım'la ilgili... -
ona bakarsan Shrek 4 2010da çıkacak :))
-
Bu arada birseyi belirteyim Testereyi izlemeye 3bayan 5bay olmak uzere toplam 8(Ben dahil) arkadas gittik.Filmin ortasinda salonu terk ettim :) Korku filmlerini izleyemiyorum abi :) Aile filmi olacak,macera olacak,savas olacak,ask olacak,bilimkurgu olacak :) yada en fazla ghost rider gibi olacak :) hele bir ara sikintidan gittim baktim texas katliami var ,bune boyle! sanirim toplam film surecinde 15-20dk gozlerim acikti,gozleri kapattim filmin bitmesini bekledim :D
-
aynen fena halde beklıorum ..lotr duzecek gıbı gozukuo:D
-
Compu hocam :)) Testereyi izleseydin be ! :) onun anateması tam bizim türk toplumuza gore...
bende gittim testereye ama acaip sinirlendim ! //HAREMLİK SELAMLIK SİNEMA SALONLARI İSTİYORUM...//kızların çığlıklarından film anlaşılmıo :))) Ama yinede cok sewdim testere serisini walla Testere 43 de cıksa giderim yani !!! :) -
linkler pırtlamış :D
-
Madfius bu verdiğin downloadda kararsız kaldım , sen indirdiysen görüntü kalitesi vs nasıl? indirelimmi indirmeyelimmi , sinemadan çekimse ekrandan ayşe fatma geçiyor görüntü bozuluyorsa , çok karanlıksa indirmeyelim umarım görürsün mesajı :)
-
Ender hiç indirmeyelim, sinemada keyfini süreriz biz onun :)
Bu linkleri de buradan sil kardeşim, Paylaşım & Download Bölümü'nde yeni başlık aç ve orada linkleri ver.
-
ya ben arkadaştan tek parça halinde aldım dvd kalitesinde çok iyiydi ses ve grüntü. bunun ilk parçasını denemek için indirmiştim. az önce kontrol ettim linkler çalışmıyo şimdi :S
Toplam Hit: 4305 Toplam Mesaj: 40