300 - 300Themovie.Warnerbros.Com (Bakmadan Geçme)
-
Frank Miller boş film yapmaz =)
-
yaw ben böyle fragmanı olan filme bayılırım. fragmanda Madness diyo ya orası manyak Madness This isss Spartaaaa
-
ben de bu filmi 4 gozle bekliyorum. uzun zaman sonra sinemada izledigim ilk film olcak :)
-
Bende bugun gordum / konuyu gormedim yeni konu acmıştım calışan adminlerimiz silmişler...onları tebrik ediyorum bir kez daha..gercekten calışıyorlar bizim için.../ ama bence oscarları somurecek bir film...Fantastik bişi....
-
300'ü izlemeden önce dimağımız güzelcene bir tatlansın diyenlere Das Parfum/Koku filmini izlemelerini ŞİDDETLE tavsiye ediyorum :)
Ghost Rider Marvel uyarlamalarının çoğunda yaşadığımız hüsranı birazcık daha az hissettiriyor bize. Tabii Nicolas Cage faktörü etkili olsa gerek :)
Onu izlemek isteyen varsa, izlesinler derim. Ama önce Koku'yu izlesinler!
Bu arada Nicolas'ın "You are guilty!" derkenki el hareketi elimize yapıştı desem yeridir...
Evde hatunla karşılıklı birbirimize el işareti yapıp duruyoruz :) -
ewet koku'nun ben kitabını okumustum... filmi cıktı dediklerinde saskınlıktan oldum !! ole bi kitabın filmi nasıl yapılır die... hele hele dilencilerin adamı yediği bolumu cok merak ediyorum....
-
You are guilty!! dehşet filmdi ghost rider... grafik bazında ele alıyorum.. son zamanalr gittiğim çoğu filmden güzeldi en azından , Nicolas Cagenin 2 başarısız filmide düşünülürse son oynadığı en güzel iki film 1. Lord of war , 2. ghost rider..
-
ben severim Cage'i :)
iyi çocuktur :))
Bu arada nostaljik bir hatırlatma olsun, izlemeyenler 1976 tarihli Robert De Niro amcanın oynadığı Taxi Driver filmini izlesinler...
Tarantino'nun hastası olduğu bir filmdir bu.
O filmden ilham aldığını gururla dile getirmiştir bir çok defa :) -
Abi 1,5ay once sinemada fragmani izledim ,iste bu dedim gitmessem olmaz bu filme.Gecende ghost rider'a gittim o da super olmus,filmde bir butunluk ve mantik bagi var.Hele o motorsiklet ve eski hayalet surucunun kovboy muzigi esligi ile gittigi bolumde aklima ilk gelen su oldu.Bu filmi biz cekseydik , motorsiklet yerinde haci murat ,icinde kadir inanir olur,atin ustunde cuneyt arkin arka fondada ibrahim tatlisesin ayagimda kundura sarkisi :)
Bu arada Mavi Gozlu Dev'i unutmayin Nazim Hikmet'in hayatini anlatiyor ,fragmanini izlemedim daha :9 -
Testere 4 ünde de offical olarak vizyona girme tarihi belli olmuş.
http://www.imdb.com/title/tt0890870/
26 October 2007
http://www.youtube.com/watch?v=N4RajJEIzvQ :D
Toplam Hit: 4286 Toplam Mesaj: 40