30.000 TL İle Yapılabilecek İş Tavsiyesi?
-
Smirnoff bunu yazdı1234567B bunu yazdı
İhtiyaçlar;
Arayüz Tasarımcısı
Php Programcısı
Bunların ikisine 10000TL verip Milletin hık diyemeyeceği bir wordpress teması yaptırıyorsun.Güncel teknolojilerin hepsini içinde barındıran prof bir çalışma.Temayı themeforesta koyuyorsunuz.Sonra 18000TL ile reklam yapıyorsunuz.2000TL themeforesttan gelen kazancı vergilendirmek adına şirket masrafları.
Hadi ordan canım diyen varsa buyrun
http://themeforest.net/item/rttheme-17-responsive-wordpress-theme/2703099?WT.ac=portfolio_item&WT.z_author=stmcanAdamın adı tolga ankaralı.5200 küsür satış yapmış.
5200*55=286K dalır.Themeforest komisyonu vergi filan derken herife enaz 80K dalır para kalmıştır.
Ve kendime hep sorarım Allah neden hep parayı ne yapacağına karar veremeyen insanlara veriyor.Bir bildiği var diyorum geçiyorum.Tevekkülle sıramı bekliyorum :D
Hocam isler dedigin gibiyse, ben veriyim 30 bini sen bu dediklerini yap kar ortagi ol bana.
ama boyle sozle lafla olmaz, resmilestirelim, 30 k sonucta
30K riske edebilecekmisin?.İşin espirisi bir yana. Ben ortak hiç bir işe girmiyorum hocam. Sadece fikir verdim.Şuan 20 Yaşındayım.Wordpress ile tema eklenti derken ayda 700-800 kazanıyorum oda bana yetiyor.Ama türkiye piyasası çok bitik adamlar 100liraya tema yap diyor.Okul bittikten sonra ilk işim zaten bu olacak.Düzenli bir işe giricem.Basıcam krediyi.Yatırıcam bu işe.He batabilirmiyim.Evet.Herşeyin riski var.Ama batmadan çıkılmaz :D
-
themeforest'ta tema yayınlamak çocuk işi değil arkadaşlar neredeyse kod yapınız sıkıntısız olacak ingilizce desteğiniz harika olacak ve her zaman olmak zorunda. Bir çok ayrıntısı vardı
-
Çiğ Köfte iyidir iyi devammm
-
q0x bunu yazdı
themeforest'ta tema yayınlamak çocuk işi değil arkadaşlar neredeyse kod yapınız sıkıntısız olacak ingilizce desteğiniz harika olacak ve her zaman olmak zorunda. Bir çok ayrıntısı vardı
Aynen çok profesyonel bir çalışma gerek,dökümantasyon ve destek.Eğer dökümantasayonda bütün olası problemleri belirtirsen.Bknz 4.32 gibi soru soranları sallayabiliyorsun.
-
hoca ticaret yapacaksan batmıyacak sektörlerin başında yeme içme ve bayan üzerine herhangi bi iş.
yeme içmeden kastım 30 bin iyi para güzl bi üni karşısında pilavcı dönerci vs olabilir yada dediğin gibi çiğ köfte vb.
ama işi yapacağin yerin iyi olmasi lazim .
bayan sektöründe ise aklına ne gelirse özellikle ayakkabı çanta ve takı aksesuar .
elbise demiyorum cünkü elbiseyi büyük markalardanda ucuza alabiliyorlar.
ama bi ayakkkabıyla çantaya çok fazla para vermiyorlar o yüzden ucuza alırsın karını koyup çok rahat satabilirsin.
aksesuarda öyle masrafı cok az maliyeti çok düşük ama karida yüksek bi sektör.
-
Ben olsam direk kameralı sohbet işine dalarım. Geçen bir yazılım desteği verdim küçük. Adamların aylık kazancı 220 bin TL 3 ortaklar hepsinin altında hummer ofise bile uğramıyor adamlar :) . Zaten sermaye bulduğumda yapacağım ilk ve tek iş bu
-
Yazilimci bunu yazdı
Ben olsam direk kameralı sohbet işine dalarım. Geçen bir yazılım desteği verdim küçük. Adamların aylık kazancı 220 bin TL 3 ortaklar hepsinin altında hummer ofise bile uğramıyor adamlar :) . Zaten sermaye bulduğumda yapacağım ilk ve tek iş bu
+1 geçen blackhatworld da bahsediyordu adam , redt...den cam video indirip canlı sohbet gibi yayinlayarak günde 200 $ kazandigini diyordu. Aklıma yattı fakat o paranın Hayri olmaz
-
1234567B doğru diyor. themeforest işi ciddi manada kral iş.
tasarımcı olsam hiç düşünmem oraya çalışırım. wareze düşerse bittin işleri geçti gitti artık beyler. millet malmı 5000 - 10000 kişi satın alıyor wareze düşse bile.
adamlar live demo veriyor. az çok bilgisi olan adam ordan bile komple çeker tasarımı.
geçen warezden bi tema indirdim. themeforestten baktıktan sonra buldum indirdim. üzerine kod yaziyorum şuan. bi kaç güne kadarda orjinalini alacam. zaten 10-20 $ seviyesinde temalar aşağı yukarı. 20-30 katını kazandıracak zaten.
ayrıca fiyatlar makul olduğu için warezde olsa bile güvenmeyip satın alan sayısı çok fazla.
yani iş bilen adama güzel kazandırır themeforest. geçen biri 1 milyon dolar kazanmış. facede tebrik ediyorlardı. toplamda 5-6 kişilerdi :)
-
themeforest işini hiç anlamamışsınız siz. Oranın asıl sıkıntısı tutacak temayı yapmak değil, asıl sıkıntı güncelleme ve ticket desteği vermek.
Bazı firmalar toplamda 10-20 BİN ticketla uğraşıyor ki çoğu teknik problem, kesinlikle çekilecek çile değil, 30.000 TL'ye altından kalkacağın iş hiç değil.
Kameralı sohbet demişsiniz, onu çok doğru demiş diyen. Kameralı sohbet siteleri Flex tabanlı olduğu için zamanında çok sistem ve site düzenledim, panellerine girme imkanım oldu. Eli sikinde adam türkiyenin veli nimeti arkadaşlar, böyle bir soygun yok. Adam üyelik satın alıyor, üyelik ona günlük 30 dakika veriyor ama el sikte bir kere ona yetmiyor o süre, alıyor ekstra kredi. Hatunla özel konuş düğmesi falan var, alıyor ekstra kredi.
Ben sex işçiliğine karşıyım ve bence buda sex işçiliği çünkü genelde bu tarz işlerde çalışanlarda fuhuş muhabbetine bulaşmış insanlar oluyor fakat siz dert etmiyorsanız, kameralı sohbet muhabbeti yapılacak en karlı iş.
-
VBDream bunu yazdı
themeforest işini hiç anlamamışsınız siz. Oranın asıl sıkıntısı tutacak temayı yapmak değil, asıl sıkıntı güncelleme ve ticket desteği vermek.
Bazı firmalar toplamda 10-20 BİN ticketla uğraşıyor ki çoğu teknik problem, kesinlikle çekilecek çile değil, 30.000 TL'ye altından kalkacağın iş hiç değil.
Kameralı sohbet demişsiniz, onu çok doğru demiş diyen. Kameralı sohbet siteleri Flex tabanlı olduğu için zamanında çok sistem ve site düzenledim, panellerine girme imkanım oldu. Eli sikinde adam türkiyenin veli nimeti arkadaşlar, böyle bir soygun yok. Adam üyelik satın alıyor, üyelik ona günlük 30 dakika veriyor ama el sikte bir kere ona yetmiyor o süre, alıyor ekstra kredi. Hatunla özel konuş düğmesi falan var, alıyor ekstra kredi.
Ben sex işçiliğine karşıyım ve bence buda sex işçiliği çünkü genelde bu tarz işlerde çalışanlarda fuhuş muhabbetine bulaşmış insanlar oluyor fakat siz dert etmiyorsanız, kameralı sohbet muhabbeti yapılacak en karlı iş.
yok hocam herkes aynı değil sadece sohbet edenide var. Ama işin gerçeği şu ki en kısa zamanda en az sermaye ile en iyi para kazandıracak sistem bu şu anda. Bende yeltendim bir ara bir arkadaşla ortak açacaktım tüm yazılım, sistem reklam hesapları hazırladık hatta modeller bile hazırdı :D arkadaş vazcayınca kalakalmıştım. O yüzden sermayeyi bulur bulmaz bu işe başlıyorum