folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 30.000 TL İle Yapılabilecek İş Tavsiyesi?

30.000 TL İle Yapılabilecek İş Tavsiyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

o kameralı sohbet olayında polis baskını gibi şeylerden alındığın zaman nitelikli pezevenk oluyorsun sicilinede işliyor. polis yolda seni bir bayanla görünce direk alabiliyor:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

o kameralı sohbet olayında polis baskını gibi şeylerden alındığın zaman nitelikli pezevenk oluyorsun sicilinede işliyor. polis yolda seni bir bayanla görünce direk alabiliyor:)

Gidipte evet ben bu işi yapıyorum dersen haklısın hocam. Ben avukatla detaylı uzun görüşmeler yaptım bu iş için. Senin yaptığın iş sohbet işi kadının yapacağı hiçbir paylaşım seni ırgalamaz. Senin dediğin olay şuna benziyor. Tahribatta ben yasal olarak suç işlemişim ama sorumlusu tahribat.

5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesi'ne ve T.C.K'nın 125. Maddesini inceleyebilirsiniz ;)

Titanyumun gücü adına!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

Gidipte evet ben bu işi yapıyorum dersen haklısın hocam. Ben avukatla detaylı uzun görüşmeler yaptım bu iş için. Senin yaptığın iş sohbet işi kadının yapacağı hiçbir paylaşım seni ırgalamaz. Senin dediğin olay şuna benziyor. Tahribatta ben yasal olarak suç işlemişim ama sorumlusu tahribat.

5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesi'ne ve T.C.K'nın 125. Maddesini inceleyebilirsiniz ;)

hoca madem sistem hazır sende reklamı üstleneyim ben açalım o zaman

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

İhtiyaçlar;

Arayüz  Tasarımcısı

Php Programcısı

Bunların ikisine 10000TL verip Milletin hık diyemeyeceği bir wordpress teması yaptırıyorsun.Güncel teknolojilerin hepsini içinde barındıran prof bir çalışma.Temayı themeforesta koyuyorsunuz.Sonra 18000TL ile reklam yapıyorsunuz.2000TL themeforesttan gelen kazancı vergilendirmek adına şirket masrafları.

Hadi ordan canım diyen varsa buyrun
    http://themeforest.net/item/rttheme-17-responsive-wordpress-theme/2703099?WT.ac=portfolio_item&WT.z_author=stmcan

Adamın adı tolga ankaralı.5200 küsür satış yapmış.

5200*55=286K dalır.Themeforest komisyonu vergi filan derken herife enaz 80K dalır para kalmıştır.

Ve kendime hep sorarım Allah neden hep parayı ne yapacağına karar veremeyen insanlara veriyor.Bir bildiği var diyorum geçiyorum.Tevekkülle sıramı bekliyorum :D

kaç yaşındasın bılmıyorum ama tolga can on yılı askındır bu pıyasanın ıcınde rtasarim olarak ta bayaa fazla bır yere ıs yaptılar bır mılyon dolardan fazla para kazandıek olarak tr ıcınde yaptıkları harıc. themeforest kazanc ortaklıgıda yuzde 50 olarak baslar satısına gore yuzde 80 lere kadar cıkıyor sana verdıgı para 

bekara karı boşamak kolay oluyor genelde :) themeforest apayrı bir derya 

hepsını gec asıl para kazandıran unsur 

tıcket destegı vermen kısılerın sorularını eksıksız olarak cevaplayabılmendır.gerısı hıkayedır. ıstedıgın temayı ısı koy ıs yapamazsın destek olmadıktan sonra 

hipokondriyak tarafından 10/Tem/14 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

hoca madem sistem hazır sende reklamı üstleneyim ben açalım o zaman

hocam sistem hazır ama gider sadece reklam değil. Model ve sunucu giderleride olacak. Benim sistemden kastım modeller (bağımı koparmadım hiç tekrar açmayı düşündüğümden), yazılım, exoclick gibi sitelerde onaylı hesap (reklamlar onaya düşmüyor direk açılıyor. Bayağı uğraşmıştım bu hesabı açabilmek için) ve nasıl kazanacağımız hakkında tecrübe. Birde bahsettiğim rakamlar olmadıkça altında olan her para batar. Tecrübe ile sabittir.

Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam ma tar yetiştir.Bence çok iyi iş.elindeki parayla kompostunu bile kendin yapabilirsin bence bi düşün

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

İhtiyaçlar;

Arayüz  Tasarımcısı

Php Programcısı

Bunların ikisine 10000TL verip Milletin hık diyemeyeceği bir wordpress teması yaptırıyorsun.Güncel teknolojilerin hepsini içinde barındıran prof bir çalışma.Temayı themeforesta koyuyorsunuz.Sonra 18000TL ile reklam yapıyorsunuz.2000TL themeforesttan gelen kazancı vergilendirmek adına şirket masrafları.

Hadi ordan canım diyen varsa buyrun
    http://themeforest.net/item/rttheme-17-responsive-wordpress-theme/2703099?WT.ac=portfolio_item&WT.z_author=stmcan

Adamın adı tolga ankaralı.5200 küsür satış yapmış.

5200*55=286K dalır.Themeforest komisyonu vergi filan derken herife enaz 80K dalır para kalmıştır.

Ve kendime hep sorarım Allah neden hep parayı ne yapacağına karar veremeyen insanlara veriyor.Bir bildiği var diyorum geçiyorum.Tevekkülle sıramı bekliyorum :D

kaç yaşındasın bılmıyorum ama tolga can on yılı askındır bu pıyasanın ıcınde rtasarim olarak ta bayaa fazla bır yere ıs yaptılar bır mılyon dolardan fazla para kazandıek olarak tr ıcınde yaptıkları harıc. themeforest kazanc ortaklıgıda yuzde 50 olarak baslar satısına gore yuzde 80 lere kadar cıkıyor sana verdıgı para 

bekara karı boşamak kolay oluyor genelde :) themeforest apayrı bir derya 

hepsını gec asıl para kazandıran unsur 

tıcket destegı vermen kısılerın sorularını eksıksız olarak cevaplayabılmendır.gerısı hıkayedır. ıstedıgın temayı ısı koy ıs yapamazsın destek olmadıktan sonra 

Ticket desteği vermek çok zor birşey değil. Zaten belli bir süre sonra sorunlar şekillenecektir. Aynı sorunu yaşayanlara bknz gibilerinden destek sağlanabilir. Allah'ı var adam hakkıyla tasarım yapıyor. Sorun bence öyle tasarım yapmakta. 

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

fatura vs. ödeme noktaları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, bu işi yapan bir tanıdığım önermişti bir ara ama pek mantıklı gelmemişti bana.

allcolorsarebeautiful.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Mandira isine girsin. Devlet yanlis bilmiyorsam faizsiz 50 bin tl kredi veriyor 30 da sizde var 80.000. 

15 20 tane hayvan alirsin kiralik bi mandira. Bi tane de dogudan bi bakici getir ayda 1000 lira maas.. doğurt sat sağıp sat.. yetmedi bide sictigini sat. Kasaplara et sat kestiginde cikan deriyi sat. Kellesini de sat pacasini da sat.. dilini bile sat :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 6147 Toplam Mesaj: 40