365. Dönem Kısa Dönem Ve Yedek Subay Adayları
-
Hayatta bir çok güzel şey yaptım ama askerliği bitirmiş olmak kadar huzur vermedi hiç biri. O derece. Hayırlısıyla gidip gelin. Rene nin askere götürülecekler listesi var ona bakın :D
-
bende varım, yedek subay olarak başvurdum. Herkes hakkında hayırlısı olsun.
-
Bende gidicem inşallah Kasım da bekliyoruz bakalım neresi çıkıcak :)
-
Öncelikle herkese hayırlısı olsun 361 KD olarak güzel yerlere çıkmasını Allah'dan niyaz ederim. Umarım kazasız belasız, devreciliğin olmadığı, komutanlarla sıkıntı yaşamayacağınız, az RDM olan yerlerde güzel bir askerliğiniz geçer.
-
Hayirli Olsun. Gelin bakalim sivilin Kiymetini anlayin. Atarsa 10 Kıbrıstan selamlar.
-
Ulan kasimda gideyim diye can atiyordum. Muayenemi oldum ta 2017 subata kaldi. Birde kendimden 7 yas kucuklerle askerlik yapicam ya o biraz endiselendiriyor. Bakalim neler olacak. Hayirlisi... Allah herkese sag salim gidip gelmeyi nasip etsin.
-
Bir zamanlar 359
-
362 KD olarak az RDM bol KD çıkması nasip olur inş. askerde kıl dönmesi oldum bundan dolayı dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum . Malum berber ve duş imkanları ilkel.Acemi birliğiniz çok güzel geççek nere olursa olsun herkes sizin gibi çünkü lakin usta birliği şans. Ben RDM bol biyere düştüm başta bi şok geçiriyon ama sonra daha makara geçiyo :) ( Edremit / Balıkesir 19. Piyade Tugayı )
-
Kısmetse bende gidecem Kasımda.
-
Kıprıslı askerciklere her türlü yardımcı olunur =)