365. Dönem Kısa Dönem Ve Yedek Subay Adayları
-
Giden arkadaslar hayirisiyla evlerine dönerler ins.
357. Kd olarak acemilik samsun 15. Piyadede
Ustalık once Kıbrıs magosa 28.tumen 28.alay 2.tabur 2.bolukte yaptim 20 gun kadar. Sonra girne muhafiz alayina kaydirdilar. Hepsi hakkinda bilgi veririm. Iyi bir sporcu ve erken kalkma probleminiz yoksa magosa iyidir. Ama yok ben dalı daşşaği gezdirmek dinlendirmek istiyorum diyosan girne efsanedir
-
https://www.turkiye.gov.tr/yedek-subay-siniflandirma-sonucu
burdan bakıyorsunuz sayın devrelerim.
herkeste şuan E-devlet kapısı üzerinden sevk başvuruları sona ermiştir.
yazıyor. 364. dönem de 12.30 gibi açıklanmış.
Pusudayız.
-
ari41 tertip bende 357 dönem yaptim askerligi Ankara'da yaptım :)
asker arkadaşlara mutlu ol yeter diyorum :) hayırlı teskereler,
bot seçerken kesinlik ile ayaginizdan büyük olani seçin neden: ayaginiza kücük gelirse sıkıntı ama büyük gelirse bi kat daha corap giyer halledersin ama kücüge fayda yok, bide verdikleri zaman çekinmeyi olmuyorsa yapişin degişitirin. (ilk başta bot denetiyorlar sabit olan onu 123132132 kişi giydigi için pek bas almayin.)
En önemliside daha önce sürekli traş olmayan arkadaşlar traş olurken sakalınızın yönüne göre kesin daha az tahriş olur.
-
356/2 gittim acemilik kastamonu 5. jandarma eğitim alay komutanlığına usta giresun jandarma ya düşen olursa bilgi veririm
dip not altın kural bi boktan anlamıyorsunuz öyle davranın sakın bişi sorulduğunda ben biliyorum benim belgem var vs demeyin :D benden söylemesi örnekleri vermeye gerek yok sanırım aklıma geldikçe gülüyorum ya :D
-
Şubeyi arayın öğrenin edevlete verecekleri yok
-
Arkadaşa acemi be usta antalya merkez jandarma çıktı. Şubeden öğrendi edevlette yok
-
E devlette durum sorgulamada sınıflandırılmış yükümlü diyo tarihde 28 10 2016
-
şubeden öğrendim. acemi ve usta nevşehir jandarma ,
-
edevlete düştü bakabilirsiniz.
-
İstanbul tuzla yedek subay çıktı kara piyade napcaz simdi ?