3D Logo Screen Shot (Shaban Interactive)
-
Merhaba arkadaslar, Ucerinde calistigim bir logo animasyon projesinden bir screen shotu sizlerle paylasmak istiyorum.
Animasyon kaliteli ve hicbir effektten kacinmayacagim icin uzun surucek renderi. haftalardan bahsediyorum :P Yorum ve onerileriniz benim icin degerli ;)
Screen Shot;

-
küpün yüzey kaplaması biraz basit gibi duruyor yapay bir görüntüsü var
bunun dışında ışık olayı güzel duruyor.Ama ışık kaynagına gore yerdeki yansımaları zayıf duruyor gibi geldi bana
-
EDIT: Arkadalar bir kare daha geldi :D eklememi tavsiye edebileceginiz objeler fln varsa daha mistik bir gorunum icin lutfen soyleyin ;)
SS2;

-
isik fazla olmus gibi
-
Ya arkadaşım ben öküz gibi ders çalışıp, bunlara vakit bulamazken ve kafamda mükemmel animasyonlar ve yarım kalan tasarımlarım varken.Sen nasıl bu kadar boş zaman yaratabiliyosun.Ayrıca gölge ve ışıklandırmaya yorum yapmıyacam çünkü daha yapım aşamasında, animasyon olacaksa görülmeye değer olabilir fakat, renderini aldığın bu şekildeyken küpün dış kaplaması gerçekten basit.Materyalini değiştirmeni öneririm ;)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Ya arkadaşım ben öküz gibi ders çalışıp, bunlara vakit bulamazken ve kafamda mükemmel animasyonlar ve yarım kalan tasarımlarım varken.Sen nasıl bu kadar boş zaman yaratabiliyosun.Ayrıca gölge ve ışıklandırmaya yorum yapmıyacam çünkü daha yapım aşamasında, animasyon olacaksa görülmeye değer olabilir fakat, renderini aldığın bu şekildeyken küpün dış kaplaması gerçekten basit.Materyalini değiştirmeni öneririm ;)
-----------------------------
hocam zaman bulmak zorundayim cunku bu isi yapiyorum :D bu animasyon projesinin parasi ödendi :D biraz uzun surucek bitmesi ama manyak olucak ;) -
ne kadar sürüyor hocam bunun renderi kaç sn animasyon??
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------ışık olayı güzel duruyor.Ama ışık kaynagına gore yerdeki yansımaları zayıf duruyor gibi geldi bana
-----------------------------Banada
Birde küpün içerisindeki karıncalama gibi yapılmış yerlerin yerine, başka bişe olabilir
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar sürüyor hocam bunun renderi kaç sn animasyon??
hocam animasyonu 45 saniye oluak. tam oalrak zaman veremiyorum cunku bircok obje ve isik eksik sahnede. hersey bitince render suresini hesapliycam. en az 4 gun %100 islemciyle render etmesi gerekicek ;) daha fazla da olabilir... -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
hocam animasyonu 45 saniye oluak. tam oalrak zaman veremiyorum cunku bircok obje ve isik eksik sahnede. hersey bitince render suresini hesapliycam. en az 4 gun %100 islemciyle render etmesi gerekicek ;) daha fazla da olabilir...
-----------------------------Bazı renderlarda, vrayde varmı bilmiyorum ama ortak ağdan destek verebiliyosun, 4 günde bitecek olan 1 günde bitebilir ;)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
hocam animasyonu 45 saniye oluak. tam oalrak zaman veremiyorum cunku bircok obje ve isik eksik sahnede. hersey bitince render suresini hesapliycam. en az 4 gun %100 islemciyle render etmesi gerekicek ;) daha fazla da olabilir...
-----------------------------Bazı renderlarda, vrayde varmı bilmiyorum ama ortak ağdan destek verebiliyosun, 4 günde bitecek olan 1 günde bitebilir ;)
hocam v-ray de var, cinema 4d advanced render de de var. ama ortak ag yok :D