3D Logo Screen Shot (Shaban Interactive)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
Esconda bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
ne kadar sürüyor hocam bunun renderi kaç sn animasyon??
hocam animasyonu 45 saniye oluak. tam oalrak zaman veremiyorum cunku bircok obje ve isik eksik sahnede. hersey bitince render suresini hesapliycam. en az 4 gun %100 islemciyle render etmesi gerekicek ;) daha fazla da olabilir...
-----------------------------Bazı renderlarda, vrayde varmı bilmiyorum ama ortak ağdan destek verebiliyosun, 4 günde bitecek olan 1 günde bitebilir ;)
hocam v-ray de var, cinema 4d advanced render de de var. ama ortak ag yok :D
-----------------------------okulun wireless ortak kullanılan bir yurduna gidiyosun, arkadaşlarına durumu izah ediyosun, 10 laptopu topluyosun , başlıyosun rendera 4 saate hazır ;)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
ne kadar sürüyor hocam bunun renderi kaç sn animasyon??
hocam animasyonu 45 saniye oluak. tam oalrak zaman veremiyorum cunku bircok obje ve isik eksik sahnede. hersey bitince render suresini hesapliycam. en az 4 gun %100 islemciyle render etmesi gerekicek ;) daha fazla da olabilir...
-----------------------------Bazı renderlarda, vrayde varmı bilmiyorum ama ortak ağdan destek verebiliyosun, 4 günde bitecek olan 1 günde bitebilir ;)
hocam v-ray de var, cinema 4d advanced render de de var. ama ortak ag yok :D
-----------------------------okulun wireless ortak kullanılan bir yurduna gidiyosun, arkadaşlarına durumu izah ediyosun, 10 laptopu topluyosun , başlıyosun rendera 4 saate hazır ;)
aman hocam keserler beni :D bu render muhabbeti yuzunden tam 5 tane laptop yaktim ben. benim yaptigim animasyonlari render alabilecek laptop henuz gormedim. ikitane hp compaq yandi, birtane toshiba yandi, ikitane de acer yandi -
Napıyon hoca sen :D
Bide aklıma gelmişken 4d cinemada animasyon için render alınca, çözünürlüğü en yüksekte yapsam Objeye verdiğim ışık katman katman ayrılıyo.Yanı böyle yuvarlak bir light ayarı versem objeye, animasyona geçirince o objedeki ışık katman katman ışığın tonlarına bürünüyo, renk geçişi olmuyo yani, yuvarlak yuvarlak gözüküyo.Bunda ışığa nasıl bir ayar yapmam lazım çözemedim.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Napıyon hoca sen :D
Bide aklıma gelmişken 4d cinemada animasyon için render alınca, çözünürlüğü en yüksekte yapsam Objeye verdiğim ışık katman katman ayrılıyo.Yanı böyle yuvarlak bir light ayarı versem objeye, animasyona geçirince o objedeki ışık katman katman ışığın tonlarına bürünüyo, renk geçişi olmuyo yani, yuvarlak yuvarlak gözüküyo.Bunda ışığa nasıl bir ayar yapmam lazım çözemedim.
hocam bir resim koyarsan probleme dair hemen cozerim :D pek anlayamadim problemi ;) .... -
ARKADASLAR, 1. sayfada 2. bir denememi ekledim ;) lutfen bir bakin :D
-
çok güzel hocam, küpün kaplama materyaline biraz daha bump eklesen sanki daha hoş olacak, ya da hiçbir zorluktan kaçınmıycam diyosan displacement derim :)
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------çok güzel hocam, küpün kaplama materyaline biraz daha bump eklesen sanki daha hoş olacak, ya da hiçbir zorluktan kaçınmıycam diyosan displacement derim :)
mesh displacement ekliycem hocam ;) iyi fikir ;) tesekkurler ;) -
ışık fazla :D
-
Arkadaslar ayni sahneyi bir de Xplode effekt kulanarak aldim :D busefer yerdeki zemin catliyor, kiriliyor. :D
-
hacı ilk açtıgın konuya baktımda :D vay be nerden nereye :D http://www.tahribat.com/Forum-3ds-Max-Veya-Cinema-4d-Konusunda-Yardim-Pls-13624/