folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder 3D Logo Screen Shot (Shaban Interactive)

3D Logo Screen Shot (Shaban Interactive)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Herşey iyi güzel hoşta hoca keşke birde projelerinde Türkçe isim kullansanda uluslararası arenada Türkçeyle bizde gözüksek.

Uluslar arasi arenada turkce kullanicam ama referans ve denemelerde degil ;)

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    XCoder bunu yazdı:

c4d'de nasıl bilmiyorum ama rigid body şeklinde oluşturup elasticity ayarlarını değiştirmeyi denedin mi hiç ? Yerin elasticity miktarını artırabilirsin mesela.

onlari zaten kendim ayarladim dostum, elasticity, bounucing, friction, tension, viscosity, mass, collision type hepsine teker teker deger girerek yaptim. standart ayarlari gercekci durmuyo zaten. Cinema 4D R11.5 te MoDynamics vardi, onun standart ayarlari cok cok iyiydi, ama R12 de ne hikmsetse mographi kaldirmislar ve birsuru yeni ayar eklemisler dynamics e :S

Ya hakkatten r10 kulllanıyordm bende mograph ve dynamicler eksik diye gittim r12 indirdim. Taglarda o ayarları hep farklı yerlere koymuşlar, işin kotusu rigid body'i bulamadım bi türlü.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Frank bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    XCoder bunu yazdı:

c4d'de nasıl bilmiyorum ama rigid body şeklinde oluşturup elasticity ayarlarını değiştirmeyi denedin mi hiç ? Yerin elasticity miktarını artırabilirsin mesela.

onlari zaten kendim ayarladim dostum, elasticity, bounucing, friction, tension, viscosity, mass, collision type hepsine teker teker deger girerek yaptim. standart ayarlari gercekci durmuyo zaten. Cinema 4D R11.5 te MoDynamics vardi, onun standart ayarlari cok cok iyiydi, ama R12 de ne hikmsetse mographi kaldirmislar ve birsuru yeni ayar eklemisler dynamics e :S

Ya hakkatten r10 kulllanıyordm bende mograph ve dynamicler eksik diye gittim r12 indirdim. Taglarda o ayarları hep farklı yerlere koymuşlar, işin kotusu rigid body'i bulamadım bi türlü.

hocam en iyi dinamik r11.5 te var. sen sadece modynamic tagi ekliyosun butun ayarlari kendi yapiyo. ama r12 de sadece dynamic tag olarak geciyo. ayarlardan ya otomatic diyosun yada automatic (modynamic) secenegi var onu seciyosun, ama r11.5 teki gibi iyi sonuc vermiyo :D

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar, Biraz daha yenilik eklenmis hali;

http://www.youtube.com/watch?v=uoBfoJqhfdI

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 4499 Toplam Mesaj: 35