4. Geleneksel TBT Maçı | Mecidiyeköy | 20:00 - 21:00 | 31.08.08
-
kadroyu sahada belirlicez abi !
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
kadroyu sahada belirlicez abi !
9 kişi ile kadromu belirlicez usta -
2-3-4 kiş daha gelir yaa .
-
maddi durumdan dolayı gelemeyen arkadaşalra önerim var ,
ben İncredible Hulk , The Dirk Knight (Batman ) Mımya 3 filmlerini henüz internetten indiremedim ( kotadan dolayı ) bunların Türkçe alt yazılı ve kaliteli görüntülü olan arkadaşlar varesa 1 'er cd ye çeksinler ,ben tanesini 1 ytl ye alırım.Bu arada elinde bu tür http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=65373 çalışan XP olan varsa onuda alırım , böylece hem ben internette download edip kotamı aşıp TT nete kazıklanmam hem de arkadaşlar maç parasını çıkartılrlar : ))
Başka cd lerde getiren olur , hem takas olur hem de arkadaşların maç parası çıkar.
eksiği olanları telafi ederiz , maksat birlikte maç yapmak , beraber olmak.
-
özgürü war serdarı war nerde bunlar arkadaş :|
-
Ben gelmiyorum vazgectim :|
-
pit10din bunu yazdı:
özgürü war serdarı war nerde bunlar arkadaş :|
-----------------------------Chinggis i var dimi kanka :B
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ben gelmezsem ayıp olur.Hemen benim ismi karalayıver oraya.
Maçda da oynayabilirim.Sorun olursa tribünden de takılabilirim :)
-----------------------------demiştin , bak ayıp oluyo
sayı az diye düşünmeyin mutlaka diğer arkadaşlarda gelir , pit10din , sen zemahşeri ye haber versene , Dayı yıda çağırın ,
kosklaca tahribat bi halısahaya adam toplayamıyor dedirtmeyin elaleme.. :))
-
student bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ben gelmezsem ayıp olur.Hemen benim ismi karalayıver oraya.
Maçda da oynayabilirim.Sorun olursa tribünden de takılabilirim :)
-----------------------------demiştin , bak ayıp oluyo
sayı az diye düşünmeyin mutlaka diğer arkadaşlarda gelir , pit10din , sen zemahşeri ye haber versene , Dayı yıda çağırın ,
kosklaca tahribat bi halısahaya adam toplayamıyor dedirtmeyin elaleme.. :))
-----------------------------Ya mürid yetersizliği var hocam.10 tane adamla maç yapılmaz ki :|
-
sebosistde seyirci olarak gelecek ,en kötü ihtimalle 12 kişi oluruz , 6-6 yaparız , maksat toplanmak,
seyircilerle beraber en az 15 kişi toplanmış olucaz , dreamtn in maddi problemi vardı galiba,onuda çağır , hallederiz sahada bi şekilde ,