4. Geleneksel TBT Maçı | Mecidiyeköy | 20:00 - 21:00 | 31.08.08
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
:F student abi hafiften adult arşiv ister gibime geldin :İ
-----------------------------senin aklın fikrin adultaysa ben napiim :))
yazdıklarım arasında adult varmı bi baksana , tabi sen '' kızım sana söylüyorum gelinim sen anla '' mantığıyla kendine istiyorsan o başka :))
Sen gel de ne olursan ol yine gel
bu arada aşağıdaki filmleri getiren olursa alırım :)) , exaliburuda unutmayın :))
ben İncredible Hulk , The Dirk Knight (Batman ) Mımya 3 filmlerini henüz internetten indiremedim ( kotadan dolayı ) bunların Türkçe alt yazılı ve kaliteli görüntülü olan arkadaşlar varesa 1 'er cd ye çeksinler ,ben tanesini 1 ytl ye alırım.Bu arada elinde bu tür http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=65373 çalışan XP olan varsa onuda alırım , böylece hem ben internette download edip kotamı aşıp TT nete kazıklanmam hem de arkadaşlar maç parasını çıkartılrlar : ))
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------@enes,
Eski Mass plaza'nın önünden tranvaya bineceksin, son durakta ineceksin. İndikten sonra aynı yöndeki yolun soluna geç, 200 metre yürüdüdükten sonra sola ayrılan bir kavşak göreceksin, orada beklersen mecidiyeköy otobüs ve minibüsleri geçecektir. Mecidiyeköy son durakta ineceksin, metroyu sorarsan gösterirler, girişte beklersin.
saol serdar abi sen gelmiyomusun sende gelseydin iyi olurdu beraber giderdik...bide gop dan şişli otobüsleri var ordan cevahire giidiyor alisamiyene yakın cevahirden alisamiyene insem stadın tam olarak nersinde halı saha...
-
pit10din bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
Eski Mass plaza'nın önünden tranvaya bineceksin, son durakta ineceksin. İndikten sonra aynı yöndeki yolun soluna geç, 200 metre yürüdüdükten sonra sola ayrılan bir kavşak göreceksin, orada beklersen mecidiyeköy otobüs ve minibüsleri geçecektir. Mecidiyeköy son durakta ineceksin, metroyu sorarsan gösterirler, girişte beklersin.
serdar sen gelmiyon mu :|
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73241&sayfa=7#742029
-
enes bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
saol serdar abi sen gelmiyomusun sende gelseydin iyi olurdu beraber giderdik...bide gop dan şişli otobüsleri var ordan cevahire giidiyor alisamiyene yakın cevahirden alisamiyene insem stadın tam olarak nersinde halı saha...
O şekilde de gidebilirsin, saha meydana 10 dakika uzaklıkta (yürüme) -
sahanın adı ne alisamiyene geldinmi sorar buluruz?
-
ali samiyen terste kalıyo hocam iett otobüsleri war yenisbosnadan falan gelen oların bulunduğu durakların yanında bi yol war geriye doğru geliyosun :)
şişli endüstri meslek lisesinin bahçesinde ;)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------ali samiyen terste kalıyo hocam iett otobüsleri war yenisbosnadan falan gelen oların bulunduğu durakların yanında bi yol war geriye doğru geliyosun :)
-----------------------------ali samiyen terste kalıyo hocam iett otobüsleri war yenisbosnadan falan gelen oların bulunduğu durakların yanında bi yol war geriye doğru geliyosun :)
işte bu kelime bana yeter hocam :)şişli endüstri meslek lisesinin bahçesinde
-
konpicyus bunu yazdı:
ben gelmek isterdim ama o saatte evime nasıl döncem :D
sen gel gel... -
Beni listeden çıkarın ben gelmiyorum
2.defa söleyişim
-
hadi beyler maç istiyoısunuz ayarlanıyo adam yok diyipte gelmiyenler gelseler takım çıkıcak ortaya herkes bişeyden kaçıyo