4. Geleneksel TBT Maçı | Mecidiyeköy | 20:00 - 21:00 | 31.08.08
-
ben gelmek isterdim ama o saatte evime nasıl döncem :D
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
ben gelmek isterdim ama o saatte evime nasıl döncem :D
nerde oturuyosun hocam sen bağcılara yakınsan birlikte gidip geliriz zaten gidiş kolay geşilte bütün müridler elinden gelen yardımı yapıolar yani korkulacak bişi yoq arabaya kadar bile beni bıraktılar hepsi ilgileniyolar en geç 10 da geliriz senle bağcılara yakınsan? -
yok lan gelin amk adamdan bol ne var özgür abi fln gelir |: ama swool gelemicek çalışıomuş bi önceki konuda öle görmüştüm yanlış görmüş olabilirim |: adam var reflex de gelecek sanırım
-
gop ve ya eminönünden maça giden ark. varsa beraber gidelim ben maça ilk gelişim nerde buluşucaz ve ya beraber gidiceğim biri varmı?
-
abi kadroyu tamamlarız ben getiririm zamansehrini :D
dayı da gelecektir eminim :|
-
student bunu yazdı:
-----------------------------maddi durumdan dolayı gelemeyen arkadaşalra önerim var ,
ben İncredible Hulk , The Dirk Knight (Batman ) Mımya 3 filmlerini henüz internetten indiremedim ( kotadan dolayı ) bunların Türkçe alt yazılı ve kaliteli görüntülü olan arkadaşlar varesa 1 'er cd ye çeksinler ,ben tanesini 1 ytl ye alırım.Bu arada elinde bu tür http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=65373 çalışan XP olan varsa onuda alırım , böylece hem ben internette download edip kotamı aşıp TT nete kazıklanmam hem de arkadaşlar maç parasını çıkartılrlar : ))
Başka cd lerde getiren olur , hem takas olur hem de arkadaşların maç parası çıkar.
eksiği olanları telafi ederiz , maksat birlikte maç yapmak , beraber olmak.
ben bu teklifimi yeniliyorum , maça gelin bi şekild ehallederiz halı saha parasını , kompiçyus sende gel , mecidiyeköyden o saatte her yere gidebilirsin merak etme ,gelmeyen Pengune kapak olsun :))
-
:F student abi hafiften adult arşiv ister gibime geldin :İ
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
:F student abi hafiften adult arşiv ister gibime geldin :İ
ahhaha :Dgerçi benim o tip arşivlerim yok...yardımcı olamayacüm :)
-
@enes,
Eski Mass plaza'nın önünden tranvaya bineceksin, son durakta ineceksin. İndikten sonra aynı yöndeki yolun soluna geç, 200 metre yürüdüdükten sonra sola ayrılan bir kavşak göreceksin, orada beklersen mecidiyeköy otobüs ve minibüsleri geçecektir. Mecidiyeköy son durakta ineceksin, metroyu sorarsan gösterirler, girişte beklersin.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------@enes,
Eski Mass plaza'nın önünden tranvaya bineceksin, son durakta ineceksin. İndikten sonra aynı yöndeki yolun soluna geç, 200 metre yürüdüdükten sonra sola ayrılan bir kavşak göreceksin, orada beklersen mecidiyeköy otobüs ve minibüsleri geçecektir. Mecidiyeköy son durakta ineceksin, metroyu sorarsan gösterirler, girişte beklersin.
serdar sen gelmiyon mu :|