Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
4 Yaşındaki Çocuk Kanserden Hayatını Kaybetmişti - Mucizevi Şekilde Gözlerini Açıp Şu 3 Kelimeyi Söyledi
4 Yaşındaki Çocuk Kanserden Hayatını Kaybetmişti - Mucizevi Şekilde Gözlerini Açıp Şu 3 Kelimeyi Söyledi
-
Çocuk gözlerini açıp şu üç kelimeyi söyledi 'imam hatipler kapatılsın'
Seviye faceden bile aşağıya düştü çok şükür
-
Cocuk olmus cok yazik tabiki. Allah bizim cocuklarimizi korusun. Ala insani evlat acisindan korusun. Dunyanin en kotu acisidir :(.
Sonda dikkat cekilen nokta sevdiklerimize (ozellikle) annemize/babamiza onlari sevdigimizi soylemek. Bazilari yapaymiyor maalesef. Bazilarininda o sansi yok artik...
Dunya iste...
-
mataramasuko bunu yazdı
Çocuk gözlerini açıp şu üç kelimeyi söyledi 'imam hatipler kapatılsın'
Seviye faceden bile aşağıya düştü çok şükür
Hocam tbt in aktif konularina baktiginda ne goruyorsun.... 50% si bilisimle alakali olmayan konular. Oyle olunca tabiki bizde aciyoruz konu. TBT bir ailedir derdimizi ve sikintimizi da paylastigimiz oluyor. Bende bunu gorunde duygulanmadim desem yalan olur. Yazayim dedim. Allah hepimizi su kotu hastaliktan da korusun:(
-
Yıllık 72 TL den başlayan Sırf kanseri kapsayan sağlık sigortası almak isteyen varsa pm atsın isterseniz 8 taksit aylık 9 TL (25,000 TL limitli)
150 TL yıllık 8 taksit aylık 18 TL taksitle (50,000TL limit)
-
VEXTA bunu yazdı
geçen günde bana vahiy geldi. Ben uluorta sölüyormuyum amk. Olm siz salakmısınız yoksa tahribat cidden bu seviyeye nasıl geldi ? Gerçeklik payı imkansız neydi belirsiz şeylet paylaşıp buna inanmak insanlara aktarmak oha lan. Şeyin birinin çıkıp allahtan size mesaj getirdim ver 50 lira demesiyle lan 4 yaşındaki cocuk dirildi halay çekti ailesiyle sonra geri öldü demek arasında hiç bir fark yok. Olay gerçekliğini geçtim illaki böyle bir şey olduysa demekki tam ölüm gerçekleşmemiş yada farklıca bir bilimsel açıklama gerçeklemiştir.
Bu yüzden artık sadece sabah girip bakıyorum tahribata bi bok yok çıkıyorum bi sonraki gün artık aklıma gelirse :) Buradan edindiğim bilgiler çok işime yaradı. Fakat artık bilgiden eser yok diyebilirim adeta eski mynet'e döndü..
-
DJ_Alper bunu yazdı
Yıllık 72 TL den başlayan Sırf kanseri kapsayan sağlık sigortası almak isteyen varsa pm atsın isterseniz 8 taksit aylık 9 TL (25,000 TL limitli)
reyiz, şeriat sigortası var mı?
ülkeye şeriat gelirse özgür bir ülkeye yerleşmek için masraflarımızı ödesin
-
Resimler gözükmüyor,
-
Eskiden Mailce den gelen maillere benziyor.
Halen daha bu tarz şeyleri ciddiye alan var mı ya
-
nurulmac11 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
reyiz, şeriat sigortası var mı?
ülkeye şeriat gelirse özgür bir ülkeye yerleşmek için masraflarımızı ödesin
Ahahahah bu iyiydi :D
Ayrıca yaptırdık sigortayı, sonrasında böyle bir durumla karşılaştık. Masrafları sadece 25.000 e kadar mı karşılayacak? 30.000 olduğunda 5000 bize mi kaçacak?Beni bi aydınlatabilirsen sevinirim hocam :)
-
fwd: fwd: fwd: 4 Yaşındaki Çocuk Kanserden Hayatını Kaybetmişti - Mucizevi Şekilde Gözlerini Açıp Şu 3 Kelimeyi Söyledi