4 Yaşındaki Çocuk Kanserden Hayatını Kaybetmişti - Mucizevi Şekilde Gözlerini Açıp Şu 3 Kelimeyi Söyledi
-
mataramasuko bunu yazdı
Çocuk gözlerini açıp şu üç kelimeyi söyledi 'imam hatipler kapatılsın'
Seviye faceden bile aşağıya düştü çok şükür
-
VEXTA bunu yazdı
geçen günde bana vahiy geldi. Ben uluorta sölüyormuyum amk. Olm siz salakmısınız yoksa tahribat cidden bu seviyeye nasıl geldi ? Gerçeklik payı imkansız neydi belirsiz şeylet paylaşıp buna inanmak insanlara aktarmak oha lan. Şeyin birinin çıkıp allahtan size mesaj getirdim ver 50 lira demesiyle lan 4 yaşındaki cocuk dirildi halay çekti ailesiyle sonra geri öldü demek arasında hiç bir fark yok. Olay gerçekliğini geçtim illaki böyle bir şey olduysa demekki tam ölüm gerçekleşmemiş yada farklıca bir bilimsel açıklama gerçeklemiştir.
-
Sabah bende yazıyı okudum, duygulandım, sevdiklerimle yeterince vakit geçiremediğimi fark ettim, hatta bir saat sonra bile birçok sevdiğimi aynı anda kaybedebilirim diye düşündüm, hüzünlendim ve bende konuya birşeyler yazmak istedim fakat gerçek olduğunan inanmam beklendiği için kızdım, bu tarz yazıların tümüne kızdım, buna inanan insanlar olduğu için kızdım, oluşturduğu farkındalığı iyi fakat hikaye olarak yayılsaydı aynısı olmaz mıydı diye düşündüm ve konuya birşeyler yazmaktan vazgeçtim.
Sekmeyi kapattığımda artık adı nitelikli okur-yazarlık mı, nitelikli izleyicilik mi, adına her ne ise daha çok kişide bulunması gerektiğini düşündüm.
-
Aradaki facebook linklerine falan baksaydiniz bari gencler. Yazi cocugun Annesi tarafindan kaleme alinmis, facebook sayfasinda da var. Ceviren arkadas hepsini cevirmemis zaten, deep sleep dedikleri bi durum var cocuk tamamen olmemis yani. Google'a girip cancer deep sleep diye aratin zibille sey cikiyor.
Cocugun fotograflari sureci hersey var sayfada, tamam herseye inanmayin lan tribinizi anliyorum da, yaklasiminiz herseye inanan tiplerle ayni :)
-
NmC bunu yazdı
Aradaki facebook linklerine falan baksaydiniz bari gencler. Yazi cocugun Annesi tarafindan kaleme alinmis, facebook sayfasinda da var. Ceviren arkadas hepsini cevirmemis zaten, deep sleep dedikleri bi durum var cocuk tamamen olmemis yani. Google'a girip cancer deep sleep diye aratin zibille sey cikiyor.
Cocugun fotograflari sureci hersey var sayfada, tamam herseye inanmayin lan tribinizi anliyorum da, yaklasiminiz herseye inanan tiplerle ayni :)
-
https://www.facebook.com/Ashab.TV/videos/1330389076997535/
bu da benden olsun bari %100 gerçek -
herkes taşak geçmiş amk ne dönüyo burda çözemedim :D
-
Enquinx35 bunu yazdı
Çocuk ölmeden önce iyi bir hayat sürmüş son günlerini mutlu geçirmiş maddiyat burda önemli işte... Fakirlik ve zengilk arasındaki fark.. Paranın ölüme çaresi yok ama en azından ölmeden önce bu dünyada mutlu olursun yapamadıkları yaparsın. Devletin bence bu durumda olan çocuklara el atıp en azından maddi ihtiyaçlarını karşılayıp güzel günler geçirmesini sağlamaları lazım diye düşünüyorum tedaviye çok büyük katkısı olur. devletin bunu yapacak güçü var ama tabi paralar başkalarının cebini dolduruyor.....
Kanser ilaçlarının parasini ödesin fazlası kendine kalsın.