folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder 4 Yaşındaki Çocuk Kanserden Hayatını Kaybetmişti - Mucizevi Şekilde Gözlerini Açıp Şu 3 Kelimeyi Söyledi

4 Yaşındaki Çocuk Kanserden Hayatını Kaybetmişti - Mucizevi Şekilde Gözlerini Açıp Şu 3 Kelimeyi Söyledi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Çocuk gözlerini açıp şu üç kelimeyi söyledi 'imam hatipler kapatılsın' 

Seviye faceden bile aşağıya düştü çok şükür 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

geçen günde bana vahiy geldi. Ben uluorta  sölüyormuyum amk. Olm siz salakmısınız yoksa tahribat cidden bu seviyeye nasıl geldi ? Gerçeklik payı imkansız neydi belirsiz şeylet paylaşıp  buna inanmak insanlara aktarmak oha lan. Şeyin birinin çıkıp allahtan size mesaj getirdim ver 50 lira demesiyle  lan 4 yaşındaki cocuk dirildi halay çekti ailesiyle  sonra geri öldü demek  arasında hiç bir fark yok. Olay gerçekliğini  geçtim illaki böyle bir şey olduysa demekki tam ölüm gerçekleşmemiş yada farklıca bir bilimsel  açıklama gerçeklemiştir.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Sabah bende yazıyı okudum, duygulandım, sevdiklerimle yeterince vakit geçiremediğimi fark ettim, hatta bir saat sonra bile birçok sevdiğimi aynı anda kaybedebilirim diye düşündüm, hüzünlendim ve bende konuya birşeyler yazmak istedim fakat gerçek olduğunan inanmam beklendiği için kızdım, bu tarz yazıların tümüne kızdım, buna inanan insanlar olduğu için kızdım, oluşturduğu farkındalığı iyi fakat hikaye olarak yayılsaydı aynısı olmaz mıydı diye düşündüm ve konuya birşeyler yazmaktan vazgeçtim.

Sekmeyi kapattığımda artık adı nitelikli okur-yazarlık mı, nitelikli izleyicilik mi, adına her ne ise daha çok kişide bulunması gerektiğini düşündüm.

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Aradaki facebook linklerine falan baksaydiniz bari gencler. Yazi cocugun Annesi tarafindan kaleme alinmis, facebook sayfasinda da var. Ceviren arkadas hepsini cevirmemis zaten, deep sleep dedikleri bi durum var cocuk tamamen olmemis yani. Google'a girip cancer deep sleep diye aratin zibille sey cikiyor.

Cocugun fotograflari sureci hersey var sayfada, tamam herseye inanmayin lan tribinizi anliyorum da, yaklasiminiz herseye inanan tiplerle ayni :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Aradaki facebook linklerine falan baksaydiniz bari gencler. Yazi cocugun Annesi tarafindan kaleme alinmis, facebook sayfasinda da var. Ceviren arkadas hepsini cevirmemis zaten, deep sleep dedikleri bi durum var cocuk tamamen olmemis yani. Google'a girip cancer deep sleep diye aratin zibille sey cikiyor.

Cocugun fotograflari sureci hersey var sayfada, tamam herseye inanmayin lan tribinizi anliyorum da, yaklasiminiz herseye inanan tiplerle ayni :)

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/Ashab.TV/videos/1330389076997535/
    bu da benden olsun bari %100 gerçek

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

herkes taşak geçmiş amk ne dönüyo burda çözemedim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı

Çocuk ölmeden önce iyi bir hayat sürmüş son günlerini mutlu geçirmiş maddiyat burda önemli işte... Fakirlik ve zengilk arasındaki fark.. Paranın ölüme çaresi yok ama en azından ölmeden önce bu dünyada mutlu olursun yapamadıkları yaparsın. Devletin bence bu durumda olan çocuklara el atıp en azından maddi ihtiyaçlarını karşılayıp güzel günler geçirmesini sağlamaları lazım diye düşünüyorum tedaviye çok büyük katkısı olur. devletin bunu yapacak güçü var ama tabi paralar başkalarının cebini dolduruyor.....

Kanser ilaçlarının parasini ödesin fazlası kendine kalsın. 

Toplam Hit: 4964 Toplam Mesaj: 29
kanser cocuk anne sevgisi