folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 40 Yıl Sonra İlk Kez Yayınlanan Görüntüler

40 Yıl Sonra İlk Kez Yayınlanan Görüntüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

bayrağın yapıldığı malzemeyi nerden biliyosun ki dalgalanmıyo diyosun. Onu öyle göstermek için dizayn etmişlerdir ya da içinden tel geçirip bi şekilde o görüntüyü sağlamışlardır. Bu kadar zeki olmayın arkadaşlar, NASA'daki elemanlar da biliyo havasız ortamda bayrağın dalgalanmayacağını. Ayrıca NASA'nın bu görüntülerinin sahte olduğunu iddia eden tüm iddiaların tek tek cevabını veren birisi vardı, bi sitede okumuştum bulursam yazarım buraya.

Amerika NASA'ya milyarlarca doları biz burda NASA ile taşşak geçelim diye ödemiyo buna emin olabiliriz :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    tbt phtosop uzmanları daha iyisini yapar bunların

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    görüntülere şölye bir baktımda, 1969 daki aya gitme olayı yalan olabilir. görüntülerde film çizikleri var, ama aynı anda tvden naklen yayınlanmış. şimdi, o dönemde, tv kameralarında film kayıt kısmı yoktu. en fazla video kasete kaydedilebilirdi. yani bu görüntüler önceden çekilip sonra tvde yayınlanmış olabilir diye düşünüyorum.

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

celoron bunu yazdı:
    -----------------------------

Dj_Lethal bunu yazdı:

yaw arkadasim, biraz akil fikir olur yha. neden sadece NASA kaynakli arastirma yapiyosun yha. Ruslari da arastir. Kolay buldugun bilgi herzaman yanilticidir. Ayrica NASA Marsin gercek rengini de saklamisti. ESA sayesinde marsin gercek rengini ogrendik.

Neil armstrong aya gercekten ayak basmistir. inkar eden varsa vay haline demekten baska bişsey diyemiyorum. o bayra oraya babam dikti zaten :S

peki ayda hava olmadığı halde bayrak nasıl dalgalanıyor?

eleman arkdan üflüyo heralde :)

Farkettiysen bayrağın üst kısmında çubuk var ve bayrağı tututyor ayrıca dalgalı görünmesinin sebebi bayrağın buruşuk ve kumaşa göre daha sert bi maddeden yapılmış olması buda dalgalanıo gib görünmesini sağlıo.Nasada bir sürü bilim adamı çalışıo aya çıktık die yalan uydurcaklarsa saf gibi bir fotodan herseyi berbat etmezler kardeşim =)

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    ;) Bingo. resme dikkatli bakan birisi cikti sonunda. Oraca bayragi yukardan tutan bir cubuk oldugu bariz gorunuyor...

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

celoron bunu yazdı:

peki ayda hava olmadığı halde bayrak nasıl dalgalanıyor?

eleman arkdan üflüyo heralde :)

hocam bu saçma sabit fikiri nasıl snn gibi biri araştırmadan buraya yazabildi çok şaşırdım gerçekten.

o bayrak direği ve bayrağı "19 mayıs stadı önünde Ankara gücü maçında " satılan tipteki bayraklardan sandıysan ben sana daha ne diyim

adamlar milyon dolarlık kıyafetler gemiler yaptı platik ve kumaş bayrak mı sandın ? 

o kadar bilim adamı düşünmedide bunu sen mi düşündün hocam ? 

http://www.youtube.com/results?search_query=mythbusters+moon+landing&search_type=&aq=2&oq=mythbusters+moo

şurdaki videoları izlmeni tavsite ederim

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    Arkadasim bayragin dalgalanma nedeni hava diil. dalgalanmayi saglayan sey sadece hava olucak diye bisey yok... Ayin atmosferi olmadigi icin En ufak gunes firtinalarindan rahatlikla etkileniyor. Dlgalanmayi saglayan gunes firtinalaridir... Biraz arastirin yha....

aksini düşünmüyorum zaten :)

amerikanın aya çıktığına inanmayanların ortaya attığı tüm tezler çürütüldü.

ne yani tüm dünyayı kandırmak için mi o kadar yıl uğraşıldı ve uzay mekiği inşa edildi.

ayrıca nasanın tek işi uzaya mekik göndermek değil. onunla birlikte bir sürü işi var :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

bulutlu bş günde çekmişler heralde arkada hiç yıldız yok :)

aya gidildi.. ama ozamanda gidilmedi.. daha sonra gidildi .. muck

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bilgisayarın başında oturarak bir iki kelime ve görüntü ile aya gidilmediğini çözdüler be...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:
    Arkadasim bayragin dalgalanma nedeni hava diil. dalgalanmayi saglayan sey sadece hava olucak diye bisey yok... Ayin atmosferi olmadigi icin En ufak gunes firtinalarindan rahatlikla etkileniyor. Dlgalanmayi saglayan gunes firtinalaridir... Biraz arastirin yha....
    sn demesen ben dicektm xD
Toplam Hit: 5061 Toplam Mesaj: 46