42 PKK'lı Terörist Öldürüldü!
-
42 PKK'lı terörist öldürüldü!
Bordo Bereliler'den müthiş operasyon!
PKK'nın hedefindeki Aktütün Karakolu'na baskın, Bordo Bereliler'in operasyon yapmasıyla son anda önlendi. Yaklaşık 90 kişilik bir grupla Aktütün 'e baskın yapmayı planlayan PKK 'nın oyununu Bordo Bereliler bozdBordo Bereliler PKK'lı Hainleri bozguna uğrattı 42 Leş alındı
PKK'nın hedefindeki Aktütün Karakolu'na baskın, Bordo Bereliler'in operasyon yapmasıyla son anda önlendi. PKK, kış üstlenmesine gitmeden öncebüyük bir baskın yapmayı planlıyordu. Yaklaşık 90 kişilik bir grupla Aktütün'e eylem yapmayı planlayan PKK'nın oyununu Bordo Bereliler bozdu.
HAREKAT PLANI NECDET PAŞA'DAN Özel Kuvvetler yaptıkları operasyonla Aktütün Karakolu 'na yapılacak olan saldırıyı engelledi. İstihbarat birimleri PKK 'nın Aktütün Karakoluna saldırı hazırlığında olduğunu öğrendi. Yaklaşık 90 kişilik terörist grup Karakola yaklaşıyordu., heronlar görüntü aldı. Harekat planını da bizzat Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel hazırladı. Sonra da Özel Kuvvetlere talimat verdi: "Aktütün 'e kimse yaklaştırılmayacak"

42 PKK'LI ÖLDÜ 2'Sİ TESLİM OLDU Bordo bereliler helikopterlerle alana indi. Çatışma çıktı, 90 teröristten 42 'si öldü, 2 si de teslim oldu. Teslim olanlardan birinin adı Sabah Dayane. Dığgeç Botan kod adlı PKK 'lı, son Aktütün saldırısının talimatını Reşit Dostum kod adlı Mehmet Can Gürhan 'ın verdiğini söyledi. Keşfi de bizzat o yapmıştı.
Saldırı 8 Kasım sabahı gerçekleştirilecekti ama asker planlarını öğrenmişti. Heronlar bölgeye gönderildi, teröristler heronlara yakalanmamak için şemsiyelerle beklediyse de olmadı, askerden kaçamadılar.
-
:)
-
xzxz bunu yazdı
:)
ohh yeah. işte bu.
-
90 teröristten 42'si öldürülmüş, 2 si teslim olmuş. Matematiksel hesap yaparsak 90-44=46 yapar. Kalanlar ? :P
-

Emniyet Müdürünün Teröriste ağlamayan insan değildir demesine destek çıkmıştı sayın Başbakan yardımcısı
Hep birlikte ağlamaya davet ediyorum sizi
DJ_Alper tarafından 11/Ara/12 13:39 tarihinde düzenlenmiştir -
varya ALayının xnasını xikim
-
hepsinin öldürülmesi temennisiyle,şehirdekilerde dahil......hepsi gereksiz.....hepsi terörist zaten......hepsinin a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı

Emniyet Müdürünün Teröriste ağlamayan insan değildir demesine destek çıkmıştı sayın Başbakan yardımcısı
Hep birlikte ağlamaya davet ediyorum sizi
senden böyle bir yorum görmek inana çok şaşaırttı alper :)
SeRDaR tarafından 11/Ara/12 13:45 tarihinde düzenlenmiştir
bu arada umarım dümenden haber değildir inşallah gerçektir daha önce yapılanlar gibib inşallah gerçektir 12 askerimiz şehit olduğundada 300 400 teörrist öldü diye haberler yayınlanmıştı yaa
Bugün aldığım en güzel haberlerden biri -
Gebersin Amk Ibneleri.
-
bu askeriye arada bir çıkıp şu kadar pkk lı öldürüldü etkisiz hale getirildi diyor acaba bu sayıyı nasıl tespit ediyorlar? topluyorlar mı leşlerini, ben
pek görmedim böyle bir şey de. özellikle pkklılar askere saldırdığında karşılık verme adına arada bir uçakla kandili bombalayıp "hep üst düzey"
birilerini öldürüyruz ya da şu kadar kişi öldürüldü diyoruz ya bunun tespitini nasıl yapmaktalar?
-
42 tane (P)ic (K)urusu (K)urt gebermis, ve sizde buna inandiniz oylemi?
Bir tane kopek lesi icin Diyarbakir i hakkari yi yakip yikan birinci sinif orospu cocuklari 42 tane les icin ses cikarmamasi size normal geldi galiba.
Osman Pamukoglu'nun dedigi bigi " her yil ekim ayinda inlerine cekilen kopekler, bu yil aralik ayinda bile saldiriyor"
Gozunu acin bu da el tayyip bin tassagin yeni numarasi, yaklasan secimler icin simdiden yer edinme.