42 PKK'lı Terörist Öldürüldü!
-
DJ_Alper bunu yazdı

Emniyet Müdürünün Teröriste ağlamayan insan değildir demesine destek çıkmıştı sayın Başbakan yardımcısı
Hep birlikte ağlamaya davet ediyorum sizi
-
ulusalcılar için bu gaz alma veya yalan operasyon ama allaha şükür ordudan hainler temizlendikçe iyiye doğru gideceğiz. Emeği geçenlerin eline sağlık.
diamonique tarafından 11/Ara/12 13:55 tarihinde düzenlenmiştir -
gündem değişiyor..bakalım ne çıkacak
-
diamonique bunu yazdı
ulusalcılar için bu gaz alma veya yalan operasyon ama allaha şükür ordudan hainler temizlendikçe iyiye doğru gideceğiz. Emeği geçenlerin eline sağlık.
ulusalcıların çok ta şeyindeydi.
-
RockZs bunu yazdıdiamonique bunu yazdı
ulusalcıların çok ta şeyindeydi.
ülke de iyi şeylerin olması ulusalcıların ne zaman umrunda oldu ki değil mi...
-
suhatuna bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı

Emniyet Müdürünün Teröriste ağlamayan insan değildir demesine destek çıkmıştı sayın Başbakan yardımcısı
kaygusuz tarafından 12/Ara/12 01:07 tarihinde düzenlenmiştir
bu arada 1 şehidimiz varmış:( Allah onları korusun -
http://www.skyturk360.com/haberdetay.asp?id=14732
" Ölen terörist için ağlamadık, ağlamayız ''
student tarafından 11/Ara/12 14:58 tarihinde düzenlenmiştirErdoğan, "Biz evlatlarımızı katleden ve bu mücadele esnasında ölen terörist için ağlamadık, ağlamayız. Bunu da çok açık net söylüyoruz. Bu bizim hem insani hem vicdani görevimizdir. Bunu böyle bilmeye mecburuz. Analarımızın gözyaşına kimsenin gözyaşı eklemesini kabul etmeyiz" dedi.
Ak Partinin ve Türkiyenin Başbakanı açık ve net konuştu , askeriye de artık eskisi gib değil , teröristlerle profesyonel askerler , özel harakatçılar ilgilenmeye başladı ,
pkk nın kökünü kurutana kadar devam..
-
oha ne guzel haber lan bu
-
He tek tek saymışlar,
Gaz alsınlar anca aq,
terörle ücadele edilmeli, bu terörle mücadele değil teröristle dalaşmadır.
-
DJ_Alper bunu yazdı

Yurdum insanı; söylenmek istenileni değil söylenilenden istediğin sonucu çıkarmakta üstüne yok.