4.5G İhalesinde İlk Tur Tamamlandı - En Hızlı Bant Vodafone'da
-
Hocam bu mhz'ler ne oluyor. yani 800mhz olanın hızı nedir. 2000 olanın nedir. A bandı b bandı c bandı nedir. Hız aynı hız değil mi?
-
heryerde çeksin fiyatı artmasında şuanki hızda yeter
-
Vodafondan hisse almak lazım şimdi
-
Bu hz denen seyin frekansi dustukce daha uzak mesafeye yayin yapiliyo diye biliyorum aveanin her yerde cekmemesinin sebebide bu sanirim 2100 mhz de olusu,dusuk frekanstaki servisten daha rahat ve hizli internet almamiz gerekiyo benim anlamadigim bu yani vodafone isimize daha cok yarayacak herhalde yanlis bilmiyosam
4.5 g olayi ise lte-a teknolojisiymis galiba o yuzden 4.5 g diyolarmis ama bana kalirsa tayyipin 5g muhabbetinden sonra boyle bi isimlendirmeye gitmis olabilirler :)
-
CEO bunu yazdı
Netgsm'de ihaleye girmiş tuzunu alıp.
Benim anlamadığım madem teklif vermeyeceksin ne skim yemeye ihaleye giriyorsun.
Reklam için girdiklerini düşünüyorum netgsm'in..
4,5G İhalesine Katılıyoruz
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun 4,5G yetkilendirmesine ilişkin ihalesi 26 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Kamuoyunda 4g olarak tabir edilen IMT (Uluslararası Mobil Telekomünikasyon) Yetkilendirmesi İhalesi'nde geçen ay yapılan değişiklikle kurulacak yeni altyapılarda asgari “IMT-Advanced” yani 4,5G teknolojisi kullanılması şartı getirildi. 26 Ağustos'ta BTK toplantı salonunda yapılacak ihale için Turkcell, Avea, Vodafone ve Netgsm tarafından 50 bin lira bedelle şartname alındı.
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29882715.aspreklam reklam reklamreklam reklam reklamreklam reklam reklamreklam reklam reklamreklam reklam reklamreklam reklam reklam
-
Şimdi Turkcell veya avea istese de ulaşamıyor mu vodafoneun hızına bir de şu A,B,C paketlerinin olayı ne ?
-
şehrin göbeğinde bazen google bile açılmıyor avea ile ama ihaleye girmiş adamlar.
özgüven süper.
-
hani huawei de vardı niye herkes 4 firma diyor?
-
ozgunlu bunu yazdı
4.5G nedir :( Niye her seferinde götümüzden birşeyler uyduruyoruz (ülke başındakiler) :(
Bilmediğin konular hakkında konuşmasan daha iyi olur sanırım.
http://www.researchgate.net/post/Major_differences_in_4g_and_45G_wirless_networks
-
Netgsm firması şartname parasını ödeyip, ihaleye girdiyse o paranın iadesi yok :) Netgsm ihale dışı kalmış ve firma ihaleyi mahkemeye taşımışlar bakalım ne olacak..