4.5G İhalesinde İlk Tur Tamamlandı - En Hızlı Bant Vodafone'da
-
LTE ile bağlantı kurduk şarj çok hızlı tükeniyor 2g bağlantıya devam :)
-
archair23 bunu yazdı
Türkiye?
-
archair23 bunu yazdı
2 aydır kullanıyorum aktif , şarjı aman aman etkilemiyor. 800&1800 fark yaratıyor ama
az bişiler anlatıyım şu konuda da :)
VoLTE olayını şuan avea halletti , 4g üzerinden data gibi konuşma yapılıyor. G4 ile denediğimde kounşma çok kaliteliydi , ama inanılmaz bir data transferi oluyor , pratikte o nasıl işler bilmiyorum. up/down çok çok arıyor çünkü.
Hız olayıda çok karışık hepsi kağıt üstünde verilmiş değerler hala MW sahalar varken öyle 200-300 filan hikaye ,fiber olucak min. 2 bant olucakki +180mbps göresin. O konuda daha çok yol var.
CSFB olayı şarjı etkilemiyor , oda baz tarafından geçiliyor
baristbt tarafından 25/Şub/16 22:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Barış hocam Türkiye'de misin? Telefon volte desteklemiyorsa çok şarj yer.
-
mkyb bunu yazdı
Barış hocam Türkiye'de misin? Telefon volte desteklemiyorsa çok şarj yer.
evet ankaradayım , G4'de aman aman bişi farketmedi , ama data hareketliliği gözlerimi kamaştırdı :)
-
Nasıl geçtin Avea master ayarlarıyla mı?
-
baristbt bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
2 aydır kullanıyorum aktif , şarjı aman aman etkilemiyor. 800&1800 fark yaratıyor ama
az bişiler anlatıyım şu konuda da :)
VoLTE olayını şuan avea halletti , 4g üzerinden data gibi konuşma yapılıyor. G4 ile denediğimde kounşma çok kaliteliydi , ama inanılmaz bir data transferi oluyor , pratikte o nasıl işler bilmiyorum. up/down çok çok arıyor çünkü.
Hız olayıda çok karışık hepsi kağıt üstünde verilmiş değerler hala MW sahalar varken öyle 200-300 filan hikaye ,fiber olucak min. 2 bant olucakki +180mbps göresin. O konuda daha çok yol var.
CSFB olayı şarjı etkilemiyor , oda baz tarafından geçiliyor
kullananlar vardı bizdede çok bende yeni kullandım ama iphone 5s de şarjı yiyor ve ısıtıyor data izlerken.
@mkyb evet türkiye hocam
-
5S'in ısınması normal 3G'de bile ısınıyor. Bende Azercell sim kart ile Turkcell'i test ediyorum Bakırköy'de 40 megabit anca çıkıyor.
-
Bugün metroda komik bir reklam afişine rastladım. T.rkcell 4.5g reklamıydı. 19 liralık bir tarifeyi 4.5g'nin gücü diye koymuşlar. Pakette 1000 sms, 1gb net, 500dakika mevcut. Komik geldi. O kotayla 4.5g zevki doruklarda yaşanır.
-
Austen bunu yazdı
Bugün metroda komik bir reklam afişine rastladım. T.rkcell 4.5g reklamıydı. 19 liralık bir tarifeyi 4.5g'nin gücü diye koymuşlar. Pakette 1000 sms, 1gb net, 1000 dakika mevcut. Komik geldi. O kotayla 4.5g zevki doruklarda yaşanır.
Hala Turkcell kullanan kaldı mı ? 3G tarifelerinde bile full hız diyor max 7.2 megabit veriyor. Daha hızlısını istiyorsan +5 lira istiyor. Müşteri sağmalık inek görüyorlar.