4,5G İle İlk Deneyimleriniz
-
Kreyzi bunu yazdıg3da bunu yazdı
LG G2 4.5g destekli telefonum var simkartıda değiştirdim bende LTE seçeneği gelmiyor.
Son guncellemeyi aldin mi 4g guncellemesi vetmisti lg.
LTEConfigs var hocam.
-
note 3 telefonlarda 4g desteği varmı?
-
Turkcell den Msj geldi
Dunyanin en hizlisi Turkcell 4.5g de internetinizi KATLIYORUZ! Doya doya 4.5g yi deneyimleyin diye,fatura doneminiz boyunca gecerli,mevcut internet paketinize ek 3072 MB HEDIYE interneti hattiniza yukledik! Kampanya suresince her ay mevcut paketiniz otomatik katlanmaya devam edecek! 4.5g ile ilgili tum detaylar icin: trcll.im/enhizli
-
pSkpt bunu yazdı
Az önce abim paylaşmış. Ben de yok öyle 4.5 G

Şimdi benim düşüncem şu adamın biri 4k videoyu döşese websitesine. Autoplay yapsa ve visibilty:none yapsa. Sende bu hızla girsen siteye. Haşırt diye girmez mi pakete?
Hocam haşırt diye de girer kütürt diye de girer hayal edemeyeceğin ses efektleriyle girer :D
-
g3da bunu yazdıKreyzi bunu yazdıg3da bunu yazdı
LG G2 4.5g destekli telefonum var simkartıda değiştirdim bende LTE seçeneği gelmiyor.
LTEConfigs var hocam.
Bende aktif su an lte ve 4g cekiyor hat turkcell. Senin hangisi ? Arkadasin vodafone onda hala h.
-
Kreyzi bunu yazdıg3da bunu yazdıKreyzi bunu yazdıg3da bunu yazdı
LTEConfigs var hocam.
Bende aktif su an lte ve 4g cekiyor hat turkcell. Senin hangisi ? Arkadasin vodafone onda hala h.
Türk Telekom ağ modunda GSM/WCDMA var sadece.
-

-
Kreyzi bunu yazdıg3da bunu yazdı
bu guncelleme g3 içinde geçerlimi peki. bende gözle görülür bir artış olmuş.
-
Telefonu lte'ye aldığım halde 3g yazmakta, garip.
-
sanane bunu yazdı
note 3 telefonlarda 4g desteği varmı?
Note 3 ucuza gelsin diye Samsung zamanında 4G olmayan modelleri itelemişti bize.