4,5G İle İlk Deneyimleriniz
-
24 down 6 upload Location:Aydın
Ping : 19 ms
0x656e tarafından 01/Nis/16 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
3g- ping:29 d:20 u:3

Kadar eğleniyoruz. O kadar eğleniyoruz. Bucada olduğumdan mıdır nedir 3g daha hızlı aq
not: mobilde 2 resim ekleyince kafayı yiyo. 2 aynı resim koyuyo.
CaniSokucu tarafından 01/Nis/16 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Ping düzelmiş sanki. Eskiden WhatsApp ile yazıyı yollayınca bir saniye falan bekliyordu. Şimdi direk atıyor.
-
ben size olacakları söyliyim
birkaç hafta veya en geç bir ay içinde nette şu tarz konular göreceksiniz
"4g'ye geçtim geçeli kota dayanmıyor"
"4g kotam 1 günde bitiyor"
"androidde hız kısma programı full apk indir"
"bikaç defa youtube'a girdim kota doldu"
-
1 dk önce yaptıgım testte;Turkcell 3G ve 4,5 G Değerleri;

byhackerx12 tarafından 01/Nis/16 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Mobilde bir sıkıntı oldu aynı resimleri ekliyor bu da 4,5 G

-
Benim telefonda neden 4 g yazmıyor ki. Arkadaşın iPhone da 4g yazıyor bende LTE. iPhone Ada'm mı ayırıyor ki. Ayarlar kısmında da onda 4g yazıyor bende LTE yazıyor. Sinir oldum sizce neden ki
-
Free_Mans bunu yazdı
Benim telefonda neden 4 g yazmıyor ki. Arkadaşın iPhone da 4g yazıyor bende LTE. iPhone Ada'm mı ayırıyor ki. Ayarlar kısmında da onda 4g yazıyor bende LTE yazıyor. Sinir oldum sizce neden ki
Lte işin teknik terimi. 4G ise halk arasında bir terim. Üretici firmaya bağlı. iPhone ve Sony Lte, Samsung ve LG 4G. Samsung yeni modeller 4.5g yazıyor.
--------++++---------
3G'de dizel clio gibi olan telefon 4G ile turbo motorlu Amerikan arabası gibi oldu amk şarjı sömürüyor sizde de durum nedir?
-
H+++
: (
-
Az önce abim paylaşmış. Ben de yok öyle 4.5 G

Şimdi benim düşüncem şu adamın biri 4k videoyu döşese websitesine. Autoplay yapsa ve visibilty:none yapsa. Sende bu hızla girsen siteye. Haşırt diye girmez mi pakete?