4G İhalesi 3 Ay Ertelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) Başkanı Musa Savaş, 4G ihalesinin üç ay ertelendiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın karşı çıkmasıyla gündeme gelen 4G'nin 26 Mayıs'ta yapılması planlanan ihalesinin 26 Ağustos'a ertelendiğini açıklandı.

3 AY ERTELENDİ

Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) Başkanı Musa Savaş, bu sabah sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazdığı mesaja göre 4G ihalesinin Bilgi ve İletişim Kurumu Başkanlığı (BTK) tarafından üç ay ertelendiğini duyurdu.

Musa Savaş'ın sosyal paylaşım sitesinden yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacağı duyurulan 4G ihalesi üç ay sonraya ertelendi."

"TÜRKİYE İKİ YIL İÇİNDE 5G'YE GEÇMELİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce, dünyada 5G'nin, 3G altyapısı olan Türkiye'de ise 4G'nin konuşulduğunu belirterek, "4G ile zaman kaybetmemize gerek yok. İki yıl içerisinde Türkiye de 5G'ye geçmeli. Aksi takdirde Türkiye adeta 4G'li bir çöplük haline döner" demişti.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

3 ay sonrada iptal ettik derler. Fakat bu surecten en cok zarar goren operator Turkcell olacak ve oluyor. Zira en cok 3G internet kullanicisi onlarda. Ozellikle yogun yerlerde Turkcell 3G cokuyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Şaka gibi ya. Operatörlere kızardım yatırım yapmıyorlar diye.

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

4g'de çöplük oluruz 5g'ye geçelim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

birader benim telefon polifonik önce onu 3g ye geçirelim mk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

4g'de çöplük oluruz 5g'ye geçelim

Bence direk ışınlanmaya geçelim. Işınla beni Scotty. 

mkyb tarafından 16/May/15 02:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

haberleşme sektöründeki bir arkadaşımdan aldığım bilgilere göre aselsan ve 1-2 şirket daha 4g için bir proje üzerinde çalışıyolarmış, yetiştiremediklerinden ertelenme durumu olmuş. 3 ay sonra halledebilirler mi bilinmez tabi bekleyip görelim :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben intel ve national instruments ile 5g calisiyorum. 2020'de standard olarak duyurulmasi planlanan 5g ye biz nasil iki yil icinde gecicez?

bir de "Aksi takdirde Türkiye adeta 4G'li bir çöplük haline döner" ben burda ne demek istemis anlamadim. 

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

daha önce bi konu vardı bu 4g-5g ile ilgili orada açıklama yapmıştım ama neden konu silinmiş anlamadım? loglarda da yok...

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

ben intel ve national instruments ile 5g calisiyorum. 2020'de standard olarak duyurulmasi planlanan 5g ye biz nasil iki yil icinde gecicez?

bir de "Aksi takdirde Türkiye adeta 4G'li bir çöplük haline döner" ben burda ne demek istemis anlamadim. 

istasyonlardan bahsediyor sanırım padişah hz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

erteleme yerli ureticiler icin yapildi aselsan etc

Toplam Hit: 3166 Toplam Mesaj: 27