4G İhalesi 3 Ay Ertelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

daha önce bi konu vardı bu 4g-5g ile ilgili orada açıklama yapmıştım ama neden konu silinmiş anlamadım? loglarda da yok...

Bir ara server da sikinti oldu, 3 ay geriye gitmistik, o ara gitmistir hocam

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

operatörlerin yaptığı yatırım piç oldu desenize.

hazırlanın yeni zamlara :(

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

bizim 3g çoğu avrupa 4g 'sinden hızlı beyler gerçekçi olalım. Almanyada akrabalarım TR' ye gelince internet uçuyor diyor mobilde. Keza Fransa' da , İngiltere'de de öyle. 5g ye geçmek mantıklı. Hükümeti sevmediğinizden herşeyine karşı çıkar oldunuz asıl siz at gözlüğüyle bakıyorsunuz. Kılıçdaroğlu da yapsa bunu ben tamam derim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

haberleşme sektöründeki bir arkadaşımdan aldığım bilgilere göre aselsan ve 1-2 şirket daha 4g için bir proje üzerinde çalışıyolarmış, yetiştiremediklerinden ertelenme durumu olmuş. 3 ay sonra halledebilirler mi bilinmez tabi bekleyip görelim :)

4. şirketin aselsan olması bekleniyor sektörden arkadaşımda öyle bi söylentinin ortalıkta sürekli döndüğünü ve bunun yetişmesi için böyle bi karar alabileceklerini söylemişti.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

4g geçeçeğiz diye 3g fiyatları artacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

daha önce bi konu vardı bu 4g-5g ile ilgili orada açıklama yapmıştım ama neden konu silinmiş anlamadım? loglarda da yok...

Daha geçen gün bende yazdım nasıl oluyor o.

Bazı konular siliniyor ama log kayıtlarında olmuyor buda yeni bir adet herhalde.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Daha geçen gün bende yazdım nasıl oluyor o.

Bazı konular siliniyor ama log kayıtlarında olmuyor buda yeni bir adet herhalde.

Yok hacım server göçmüştü bir ara ondan 2 ay gerıye gıttık yedek alınmamış :)) bu muhabbetten dolayı galiba

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

bizim 3g çoğu avrupa 4g 'sinden hızlı beyler gerçekçi olalım. Almanyada akrabalarım TR' ye gelince internet uçuyor diyor mobilde. Keza Fransa' da , İngiltere'de de öyle. 5g ye geçmek mantıklı. Hükümeti sevmediğinizden herşeyine karşı çıkar oldunuz asıl siz at gözlüğüyle bakıyorsunuz. Kılıçdaroğlu da yapsa bunu ben tamam derim.

ya bırak şimdi hacı tayyip yalakalığı yapma. senin akraban fransa ingilterede yaşıyor olabilir. ama burda köyden çıkmayan adam ordaki durumu orda yaşayandan daha iyi bilir.

tayyip ne diyosa yanlıştır. şimdiye kadar hiç doğru bişey yapmadı.

kk bahçeli ya da selo gelse iktidara şu an amarika kapımızda beklerdi abi bi emrin var mı diye.

sen bilmiyon.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

Peki 5G'nin en erken 2020'de geleceğinden, su an deneme asamasinda olduğundan ama Tayyip'in. 2 seneye geçeriz deyip büyük cahillik yapmasindan bir haberin var mi. ? Al bak Kuzey Kıbrıs Turkcellin 4G Hızı :

https://youtu.be/dkvYjZ_Do24?t=3m21s

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı

Hocam teknoloji bu ya, geride kalmak kadar mantıksız birşey yok. 3G hızlı falan diye kendini avutma, ülke camiye, avm lere, toki konutlarına yatırım yapana kadar teknolojiye de yatırım yapsaydı şu anda bunlar konuşulmazdı. Bunlar yapılmasın demiyorum ama teknoloji bugün en önemli şey. 2 gün sonra savaş çıksa, bir roketle yokederler burayı. Çıkın artık şu zihniyetten, 3 kuruş alıp karnım doyuyor en azından diye kendinizi kandırmanızdan...

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 3169 Toplam Mesaj: 27