5 Milyon Lira Hayatını Değiştirir Mi Sorunsalı
-
Öyle boktan bir hayatım var ki 20 bin maaş alıp 20 bin lira veriyorum kardeşim de faturalar yeme içme hayatta kalma gibi bir durum işte benim hayatımı acayip değiştirir.
-
hipokondriyak bunu yazdı
şu an artıdaa olsam ve harcayabılecegım 500k butcem olsa 100x yaparım . fakat ev al hayat garantıle vs tarzında ısen bır daıre alırsın kafayı rahatlatırsın anca
Nasıl ?
-
Benim hayatımı değiştirir hemde kökünden.
-
Ev alır hala çalışmaya devam ederim en azından kira derdim olmaz mk
-
O parayı ticarette değerlendirmezsen en iyi ihtimalle ev sahibi olursun ötesi de olmaz.Ev almazsan çar çur olur gider.Hayatta bazı fırsatlar milyon liralardan cok daha kıymetli yeterki bakmayı bilelim
-
Arkadaş geçen sene 4 - 4.5 m arası kumardan jackpot düşürdü
borçaları kapadı bi ev aldı bi düğün yaptı
şimdi asgari ücretli bi işte çalışıyor hayatı 180 derece değişti herifin yüzüne mutluluk geldi amk
Ah ulan para
-
atarım bankaya. neden ev alayım ? araba alayım ?
5 milyonun aylık faizi yillik 2.5 milyon civari.
30k bir ev kiralayip yillik pesin versem.
bir araba kiralasam yillik pesin odesem
600bin tl eder. etmez aslinda ama ettigini varsayalim.
geri kalan 1.9 milyon ile civar bir semtte 3 tane cig kofteci devir alir rahatima bakardim. cok kafa patlaymaya gerek yok. bildigim fakir cig kofteci yok amk. ya da donerci...
-
Uzun vade arsa sonra ev
Kısa vade fon
Uzun vade abd borsası hem dolar bazlı hemde6kendi içinde artıyor borsadan gelen yılda 2 kere kar payı nı da yerim
-
Amerikada 2 tane ev alınıp kiraya verilebilir.
Akmasa da damlar.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Konuyu Ekşi de gördüm. Biz de tartışalım isterim.
5 milyon lira hayatını değiştirir mi sorunsalı - gündem - ekşi sözlük
Bence pek bir şeyi değiştirmez. 5 Milyon şuan istanbulda bir ev parası. Hadi evin var ikinci bir ev aldın. Kira getirisi max 30K olcak neyle geçineceksin pardon :)
daha geçen gün arkadaşlara 1milyon doların hayatını değiştirmeyeceğini anlatmaya çalışıyordum.
sadece güzel bir ev güzel bir araba birde yazlık alırsın birkaç sene rahatça yaşarsın okadar.
kaldıki sen 5 milyonlira diyorsun sadece beylikdüzü site içerisinde 3+1 ev alırsın sonrada aidat ödeyemezsin
5 milyon lira sadece seni ekonomik olarak rahatlatır
faize yatıran arkadaşlara fikrimi söylemek istiyorum kimse kimseye bedavadan para vermez hele bankalar hiç vermez.
bugün x miktar parayla alabildiğiniz birşeyi süre sonunda ana para + faiz şeklinde alamıyorsanız zarardasınız hesabınızı o şekilde yapmalısınız sanki
yatırım tavsiyesi değildir.