5 Milyon Lira Hayatını Değiştirir Mi Sorunsalı
-
Antikky bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
benim durum çok istisnai bir durum olduğu için bana sormamış farzedin (; çünkü;
babam sağolsun evim var, arabayı zaten istemiyordum-istemiyorum %73 engelli kimliğim var her ulaşım bana ücretsiz, emekliyim her ay 12.500 lira gelirim var, bekarım (: öyle bağış mağış düşünsem benim ahiret'te garanti (:
özetle beni fazladan uğraştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Vizyonsuz oldugun icin boyle konusuyorsun, 5milyon cikarsa ben sana 1 milyon karsiliginda hayatini nasil 4 milyon lira daha iyi yapacagini anlatirim hocam, pm at.
evet vizyonsuzum çünkü geçerli bahanelerim var, tamam hocam pm atarım.
-
bhttnfndk bunu yazdı
maaşım 30 k evim de var 2 daire alır kiraya veririm direk emekli olurum. arada yaptığım günü birlik işlerle kafama göre yaşarım. benim hayatımı kurtarır. fazlasına gerek yok
+1 Katılıyorum 😬☺️
-
1 tane ev alırsın başka da bir b.ka yaramaz bu ekonomide :D
-
JiggSaw bunu yazdıbhttnfndk bunu yazdı
maaşım 30 k evim de var 2 daire alır kiraya veririm direk emekli olurum. arada yaptığım günü birlik işlerle kafama göre yaşarım. benim hayatımı kurtarır. fazlasına gerek yok
+1 Katılıyorum 😬☺️
"Direk emekli" nasıl oluyoruz be ?
-
at ethereum a 15 m olsun o zaman bakarız
-
Üçe katlarim besle carparim diyen arkadaşlar nasıl yaparsınız onu da söyleyin de bizde bilelim
-
garga bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıbhttnfndk bunu yazdı
+1 Katılıyorum 😬☺️
"Direk emekli" nasıl oluyoruz be ?
benim gibi yapın (;
sağlam bir kaza geçirin ölmeyin ama (: benim belli bir sgk ödemem vardı zaten malulen emekliliğe hakkım için ortalama 1 senelik sgk daha ödemem gerekiyormuş geçmişe dönük askerlik borçlanmasıyla bu açığı da kapattık ben ilk malulen emekliydim sonra her sene muayene olup malullüğüm devam ediyormu doktorlar="heyet" karar verecekti benim ilk senemde benden umutlarını kesmişler tamamen emekli oldum (;
-
Bu para katlama sanatı genelde boş konuşanlarda gözlemleniyor :))
Enflasyon üstü her getiri insanı ekonomik olarak güçlü hale getirir. yatırım araçları ve ticaret herb zaman risk barındırır. bu riski alma derecesi de kişiye göre değişir. başkasının aklıyla iş yapılmaz. başarılı olsan bile geçicic olur çünkü başkasının aklı her adımda yanında değildir. ev alan, arsa alan, altın alan riski azaltır. faiz zaten saçmalık bizde faiz enflasyon altı kalıyor garanti. Eğer 30 yaşına kadar herhangi bir sektörde tecrübe biriktirmediyseniz hiç riske girmeyin. Ev, arsa, altın iyidir. eğer en az 5 yıllık bir sektör tecrübeniz varsa risk algınız da ortalama ve üzeriyse o bildiğiniz işe yatırım yapın ve para kazanın. Risk algınız ortalama altı ve sektör tecrübesi varsa paranın yarısı ile altın alıp yarısı ile iş yapmayı deneyin. İş kar getiriyorsa yavaş yavaş para yatırın.
-
hayatımı değiştirir diyemem ama iş görür :D
parayı katlama fln konuşan arkadaşlar burdan komik görünüyor
enflasyon ve dolar kuru üzeri %20 getiri sağlarsak şükür deriz
ayrıca çalışıp kazandıktan sonra btc eth ye basmak biraz zor gelir piyangodan çıksa belki
CiRKiN tarafından 03/Oca/25 10:42 tarihinde düzenlenmiştir -
JiggSaw bunu yazdıbhttnfndk bunu yazdı
+1 Katılıyorum 😬☺️
finansal özgürlük diyorlar buna xd