6 Şehit 30 Yaralı..
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gümüşhane gezisinde görevli polisleri taşıyan otobüs, saat 01.30 sıralarında Sivas'ın İmranlı ilçesi Kızıldağ mevkiinde yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.
Kazada 6 polis şehit oldu, 30'un üzerinde polis de yaralandı. Yaralılar, kazanın ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. (DHA)
Not: Erdoğan Milyon tane korumayla gezmeye devam etsin..
-
La bu adamın kazanmadığı seçim kalmadı hala meydanlarda, ne pis adammış amk
-
mataramasuko bunu yazdı
La bu adamın kazanmadığı seçim kalmadı hala meydanlarda, ne pis adammış amk
Sen böyle deyince bir an dedim ki "acaba ilkokulda sınıf başkanı, ortaokul lisede okul temsilcisi felan seçilirken de her seçim kazandı mı ya da aday oldu mu ? Olduysa ne oldu sonuçlar?" Uykulu olmasam çılgın sorular birbirini kovalardı kesin.
-
Neyse amk neyse.. Allah ailelerine sabır versin..
-
Abi şimdi birşey söyleyeceğim ama şehit'e saygısızlık anlamı çıkarılabilir o yüzden söylemiyim. Allah ailelerine sabır versin.
Diğer bir yandan adam ülkenin yarısına sahip şu egosunu tatmin edemedi gitti. Antropoz'a girdi, BB oldu, CB oldu devletin parasını, iş gücünü harcayıp hala promptan okuyup konuşmaya çalışıp duruyor. Anladık okumayı biliyorsun. Anladık danışmanlarına iyi para veriyorsun. E anladık amk. Yeter sie git bir inzivaya çekil.
Hiç vicdanıda sızlamıyordur namussuzun ha. Muhtemelen ölenler için fıtratında var deyip durur kendi kendine.Herif memleketi düzerkene bunadı amk. EEE müstahak kardeş bize.
DrKill tarafından 13/Eki/14 07:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah ailelerine sabır versin haber dogruysa
-
Allah ailelerine sabır versin
sabah girmeden sayfaya dedim ki şimdi bu konu açılır biri işi gene Tayyip e yıkar sonra diğerleri de sallar durur. Bi kere de yanılayım ya. Sanki sadece bu adam korunuyor mitingler de geziler de şurada burda dimi. Ayağı takılanın Tayyibe salladığı bir memleket olduk anasını satım
edit : helikopter kazasında 4 şehidimiz var Allah onların ailelerine de sabır versin. (Tayyibe sallamak ve sallatmak için konu açmış şehitler üzerinden arkadaş ne kadar yanlış işler)
leadertay tarafından 13/Eki/14 08:00 tarihinde düzenlenmiştir -
buradaki her userin girip başsağlığı dilemesinin katrilyonda bir faydası varsa yazalım sabaha kadar
bu konular kavga çıkmasından başka işe yaramaz zaten
insanlar olmuş dolaylı dolaysız insanlar tayibe sinirleniyor.
senin gibi sivrilerde çıkıp ayy tayoşumun ne suçu var diyor
bi susda milletin yureeği serinlesin ilk baş
ondan sonra yalamaya devam edersiniz.
-
DestinatioN bunu yazdı
buradaki her userin girip başsağlığı dilemesinin katrilyonda bir faydası varsa yazalım sabaha kadar
bu konular kavga çıkmasından başka işe yaramaz zaten
insanlar olmuş dolaylı dolaysız insanlar tayibe sinirleniyor.
senin gibi sivrilerde çıkıp ayy tayoşumun ne suçu var diyor
bi susda milletin yureeği serinlesin ilk baş
ondan sonra yalamaya devam edersiniz.
Bi fatihada sen oku boşver belki faydası olur her konuya giren okusa. Hangi yaptığın iş faydalı ki acaba bu dünya da senin birde böyle düşün. Başsağlığı konusu o zaman girip okuma dilemeyeceksen ne diye girip okuyorsun ki ? ha bi de konuyu açan arkadaş sona o notu düşmese millete hedef tahtası haline getirmese adamı birde helikopter kazasın da ki şehitlerimizi de yazsa konu buralara hiç gelmezdi zaten.
-
Nasil bi haber kaynaginiz var hocam kaynagi soyler misin ? Cnnturk haber turk 3 sehit 33 yarali yaziyor. Ayrica Buzlanma degil yağmurdan kayganlasan zemin oldugu yaziyor. Bunlarin yani sira dusen helikopterden 4 asker sehidimiz daha var..
Rabbim sehitlik mertebesinin en ustune ulaştırsn onlari ins. Ailelerine sabirlar versin. Siyaset tartismasina girmenin hic zamani degil hocalar.. Herkesin yuregine ates düştü..
mfatihbodur tarafından 13/Eki/14 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
leadertay bunu yazdı
Allah ailelerine sabır versin
sabah girmeden sayfaya dedim ki şimdi bu konu açılır biri işi gene Tayyip e yıkar sonra diğerleri de sallar durur. Bi kere de yanılayım ya. Sanki sadece bu adam korunuyor mitingler de geziler de şurada burda dimi. Ayağı takılanın Tayyibe salladığı bir memleket olduk anasını satım
edit : helikopter kazasında 4 şehidimiz var Allah onların ailelerine de sabır versin. (Tayyibe sallamak ve sallatmak için konu açmış şehitler üzerinden arkadaş ne kadar yanlış işler)
RT sana maaş mı bağlıyor acaba? Kendisine giydirmeler niye sana dokundu? Korumasız gezsin demiyoruz ama CB miting yapması kadar saçma birşey yok. EGO TATMİNİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL Bunu belirttim.
Kendisini savunmak istiyorsan var olduğu siyasi partiye üye ol ve oradan savunma yap hocam.