6 Şehit 30 Yaralı..
-
A.qoyum Abdullah GÜLün Elini gözünü öpiyim yaa adam hiç miting açılış filan gezmez dolaşmazdı bu ne amk hergün biryerden açıklama yapıyor işi gücü yok deyusun herhalde.!
-
Yahu trafik kazasında ölüyorsun şehit oluyor bu nasıl şehitlik anlamadım. Ne biliyim tarihe bakarsın, 2. viyana kuşatması yanılmıyorsam, surlar yıkılınca vatan sevgisiyle gaza gelip surlardan tek başına 4 nala at sürüp çarpışıp ölen Çerkez Dayı da şehit . Hemde sadece bizden değil bak elin avusturyalısı bile saygı duyuyor Viyananın ortasında binaya heykelini koyuyor;
XpertVision tarafından 13/Eki/14 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
Tayyibi korumaya giderken otobüste pisi pisine ölene de şehit deniyor. Bu olsa olsa iş kazasıdır, şehitlik kavramını böyle baside indirgeyince haliyle insanlara salakça geliyor. Unutmayın ki intahar bombacılarına da şehit olucan şehit olucan diye dikte ediyorlar. Yani çok geniş bir kavram. Hani sırf devlet görevi sırasında öldüğü için adına şehit deniyor ki ailesine yardım olsun vs. farkındayım ama şehit yerine görev sırasında öldü deseler keşke. -
Tnrsk bunu yazdı
yazacak çok şey varda neyse insanlar savaşsın,savaşmaktan korkmasın hatta savaşmayı ekmekten sudan çok istesin,çocuğu ölünce otoriteye karşı gelmesin gibi sebeplerden zamanında şehit diye bişey çıkarılmış hala daha günümüzde bu saçmalığa inanan gerzekler var,bunlar ölsün zaten yaşamasın
Lan bir de ilber ortaylı'ya kızarlar.. cahilsin işte kara cahil... senin gibi yazacak çok şeyim yok bu kadarı sana yeter..
-
Cb makamı yatış yeri mi? Eğer öyleyse ben cb makamına talibim gitsin tay yeap kendi dükkanları ile uğraşsın. Ne biliyim torunlarını sevsin felan. Çok ta bir para istemem.
Kızılayda otobüsün lastik civatası çıksa tay yeap a bağlayacak tipler var.
-
LNAU bunu yazdı
A.qoyum Abdullah GÜLün Elini gözünü öpiyim yaa adam hiç miting açılış filan gezmez dolaşmazdı bu ne amk hergün biryerden açıklama yapıyor işi gücü yok deyusun herhalde.!
Dunyadan bi haber vatandaşlar gördükçe üzülüyorum. 81 ilin tamamini gezen tek cumhurbaskani kimdir bak bakalim google dan..
-
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
Bunların hesabı sorulur elbet.
-
mfbodur, gerçek şehit kim,
bingölde ve/veya vb, pusuyla, öldürülen, polisler şehittir.
SOMADA "ödürülenler", gerçek şehitlerdir, benim gözümde.
ha, konu başlıgındakiler: sıfatına tükürdügümün "...u" yolunda öldü, niyazi..
not: haberlerde şimdi dinledim. üstünden baya zaman geçmiş sanırım. gaziantep emniyet müdürü açıklaması sonrasında, gazete htrk? haberi, 150 kg c4, 30 canlı bomba yelegi.. bu nedir lan..
RitmFarbRacourci tarafından 14/Eki/14 08:26 tarihinde düzenlenmiştir