6 Şehit 30 Yaralı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

A.qoyum Abdullah GÜLün Elini gözünü öpiyim yaa  adam hiç miting açılış filan gezmez dolaşmazdı bu ne amk hergün biryerden açıklama yapıyor  işi gücü yok deyusun herhalde.!

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Yahu trafik kazasında ölüyorsun şehit oluyor bu nasıl şehitlik anlamadım. Ne biliyim tarihe bakarsın, 2. viyana kuşatması yanılmıyorsam, surlar yıkılınca vatan sevgisiyle gaza gelip surlardan tek başına 4 nala at sürüp çarpışıp ölen Çerkez Dayı da şehit . Hemde sadece bizden değil bak elin avusturyalısı bile saygı duyuyor Viyananın ortasında binaya heykelini koyuyor;
    çerkez%20dayı

Tayyibi korumaya giderken otobüste pisi pisine ölene de şehit deniyor. Bu olsa olsa iş kazasıdır, şehitlik kavramını böyle baside indirgeyince haliyle insanlara salakça geliyor. Unutmayın ki intahar bombacılarına da şehit olucan şehit olucan diye dikte ediyorlar. Yani çok geniş bir kavram. Hani sırf devlet görevi sırasında öldüğü için adına şehit deniyor ki ailesine yardım olsun vs. farkındayım ama şehit yerine görev sırasında öldü deseler keşke.

XpertVision tarafından 13/Eki/14 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

yazacak çok şey varda neyse insanlar savaşsın,savaşmaktan korkmasın hatta savaşmayı ekmekten sudan çok istesin,çocuğu ölünce otoriteye karşı gelmesin gibi sebeplerden zamanında şehit diye bişey çıkarılmış hala daha günümüzde bu saçmalığa inanan gerzekler var,bunlar ölsün zaten yaşamasın

Lan bir de ilber ortaylı'ya kızarlar.. cahilsin işte kara cahil... senin gibi yazacak çok şeyim yok bu kadarı sana yeter..

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cb makamı yatış yeri mi? Eğer öyleyse ben cb makamına talibim gitsin tay yeap kendi dükkanları ile uğraşsın. Ne biliyim torunlarını sevsin felan. Çok ta bir para istemem.

Kızılayda otobüsün lastik civatası çıksa tay yeap a bağlayacak tipler var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı

A.qoyum Abdullah GÜLün Elini gözünü öpiyim yaa  adam hiç miting açılış filan gezmez dolaşmazdı bu ne amk hergün biryerden açıklama yapıyor  işi gücü yok deyusun herhalde.!

Dunyadan bi haber vatandaşlar gördükçe üzülüyorum. 81 ilin tamamini gezen tek cumhurbaskani kimdir bak bakalim google dan..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T3SL4
    T3SL4's avatar
    Erkek

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Bunların hesabı sorulur elbet.

Stay hungary Stay foolish
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mfbodur, gerçek şehit kim,

bingölde ve/veya vb, pusuyla, öldürülen, polisler şehittir.

SOMADA "ödürülenler", gerçek şehitlerdir, benim gözümde.

ha, konu başlıgındakiler: sıfatına tükürdügümün "...u" yolunda öldü, niyazi..

not: haberlerde şimdi dinledim. üstünden baya zaman geçmiş sanırım. gaziantep emniyet müdürü açıklaması sonrasında, gazete htrk? haberi, 150 kg c4, 30 canlı bomba yelegi.. bu nedir lan..

RitmFarbRacourci tarafından 14/Eki/14 08:26 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4725 Toplam Mesaj: 38