6 Şehit 30 Yaralı..
-
36 kişinin sırf bu kazada adının geçtiğini hesaplarsak sanırım toplam koruma sayısını az çok kestirebiliriz. Kefen ile yola çıkan insanlar için gayet makul bir miktar gibi görünüyor.
-
DrKill bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Allah ailelerine sabır versin
sabah girmeden sayfaya dedim ki şimdi bu konu açılır biri işi gene Tayyip e yıkar sonra diğerleri de sallar durur. Bi kere de yanılayım ya. Sanki sadece bu adam korunuyor mitingler de geziler de şurada burda dimi. Ayağı takılanın Tayyibe salladığı bir memleket olduk anasını satım
edit : helikopter kazasında 4 şehidimiz var Allah onların ailelerine de sabır versin. (Tayyibe sallamak ve sallatmak için konu açmış şehitler üzerinden arkadaş ne kadar yanlış işler)
RT sana maaş mı bağlıyor acaba? Kendisine giydirmeler niye sana dokundu? Korumasız gezsin demiyoruz ama CB miting yapması kadar saçma birşey yok. EGO TATMİNİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL Bunu belirttim.
Kendisini savunmak istiyorsan var olduğu siyasi partiye üye ol ve oradan savunma yap hocam.
değer verdiğin birine dokunudursam senin hoşuna gider mi ? çoğu mitinge de kendi akbilimle gitmiş yada arabamla gitmiş adamımdır. adam zaten CB olarak geldi ama artık bura oturma yeri olmayack diye ekleyerek geldi. anlayacağın yarı başkanlık sistemi gib götürecek işi en başta bunu söledi.
Oralarda da zaten varım hocam merak etme. Dikkat edersen her sallayana karşılık vermiyorum forum da versem ortalık ban gölüne dönüyor saygılarımla.
-
Kuraklığın bile Tayyip'e bağlandığı bir memlekette otobüs devrilipte 6 şehit verilmesinin Tayyip'e bağlanmasını çok görmüyorum artık.
İstiyorlarki Tayyip korumasız gezsin, birisi bir köşede öldürüp bıraksın.
Koskoca cumhurbaşkanı la adam, ne kadar istenmese de bir devletin cumhurbaşkanı.
Obama'nın bokunun bile yabancı ülkede bırakılmasına izin vermiyor amerika.
Siz korumasız gezmesini istiyorsunuz.
Kaldı ki o polisler tayyipin koruması değil, muhtemelen miting'de güvenliği sağlamakla görevli memurlardır..
-
yola buzu tayyip mi koymuş ?
5 sene önce bende çakıllı yolda düşüp kolumu çatlatmıştım. gidip bende tayyibi mi suçlasamki ?
-
Şimdi tayyip'in suçu ne biliyor musunuz?
Kaza yapan polislerin asıl görev yerlerinin Malatya olması ve sırf şizofren, dakka başı suikaste uğrayacağını düşünen bir cumhurbaşkanının tee malatyadan adamları Gümüşhane'ye getirmesi.
-
adamlar her boku tayyibe bağlayınca kızıyorsunuz ama tayyip her boku pensilvanyaya bağlayınca kızmıyorsunuz sizinki de iş olsun hacılar.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Nasil bi haber kaynaginiz var hocam kaynagi soyler misin ? Cnnturk haber turk 3 sehit 33 yarali yaziyor. Ayrica Buzlanma degil yağmurdan kayganlasan zemin oldugu yaziyor. Bunlarin yani sira dusen helikopterden 4 asker sehidimiz daha var..
Rabbim sehitlik mertebesinin en ustune ulaştırsn onlari ins. Ailelerine sabirlar versin. Siyaset tartismasina girmenin hic zamani degil hocalar.. Herkesin yuregine ates düştü..
dha yazıyor ya hocam haberin sonunda ..
-
salihgs bunu yazdı
adamlar her boku tayyibe bağlayınca kızıyorsunuz ama tayyip her boku pensilvanyaya bağlayınca kızmıyorsunuz sizinki de iş olsun hacılar.
bu kadar açık yazmayaydı eyiydi !?
yönetimede selam olsun yine imzayı gümletmissiniz. -
Dentist bunu yazdı
Şimdi tayyip'in suçu ne biliyor musunuz?
Kaza yapan polislerin asıl görev yerlerinin Malatya olması ve sırf şizofren, dakka başı suikaste uğrayacağını düşünen bir cumhurbaşkanının tee malatyadan adamları Gümüşhane'ye getirmesi.
hay eline sağlık ah bi anlasa bazı kıt kafalar..
-
mataramasuko bunu yazdı
La bu adamın kazanmadığı seçim kalmadı hala meydanlarda, ne pis adammış amk
+500 X 100 ! (faktoriyel).