7 Yaşında Ama Psikopat, Sizin De Böyle Vukuatlarınız Var Mıydı?
-
Yarım saatte 13 hayvanı katletti
Avustralya'da bir hayvanat bahçesine gizlice giren 7 yaşındaki çocuk, nadir görülen hayvanları öldürdü, bazılarını da timsaha yedirdi.
Olay, ülkenin kuzeyindeki Alice Springs kentinin Sürüngen Merkezi'nde meydana geldi. Güvenlik kameraları, çocuğun gizlice hayvanat bahçesine girdiğini ve alarmlara yakalanmadan ilerlediğini gösteriyor. Yedi yaşındaki erkek çocuk, bunu izleyen yarım saat boyunca tam 13 hayvan öldürdü.
Bunlardan bazılarını taşla vurarak, bazılarını da canlı canlı timsah kafesini çevreleyen iki çitin üzerinden timsahlara atıp yem ederek öldüren çocuğun, bu sırada gülümsediği de kameralardan görüldü. Alice Springs Sürüngen Merkezi'nin yetkilileri, olay karşısınad şaşkın. Görevliler, "yedi yaşında bir çocuğun, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük ziyana yol açması inanılmaz" diyor.
Çocuk mahkemeye verilemeyecek kadar küçük olduğu için, yetkililer, şimdi ona gözkulak olmayan ailesini dava etmeyi düşünüyor. Ölen hayvanlar arasında bir kaplumbağa, dört mavi dilli kertenkele, iki sakallı ejder, iki dikenli şeytan kertenkelesi ve 20 yaşındaki bir iguana da bulunuyor.
Hayvanat Bahçesi Müdürü Rex Neindorf ölen hayvanlardan çoğunun nadir bulunan ya da ergin hayvanlar olduğunu ve bu yüzden de telafi edilemeyecek kayıplar olduğunu söyledi.
Bir ara 3,3 metrelik tuzlu su timsahı "Terry"nin yanına girmeye çalışan çocuğun, polisteki sorgusu sırasında içine kapanıp tek kelime etmediği belirtiliyor.-----------------------------------------
Hajılar bu çocuklarda farklı bir duygu mu vardır yaw, mutlaka birçoğunuz çocukken kurbağaların içine şırıngayla su doldurmuşsunuzdur, veya yaralı kargayı ağaca asıp sapanla hedef tahtası haline getirmişsinizdir.
Hadi itiraf edin sizler çocukken hayvanlara neler yaptınız? Şu an pişman mısınız?
Burada anlatılacak olan vukuatların, hayvanlar üzerinde denenmesini kesinlike tavsiye etmiyoruz.
-
Çok Köpek Kulağı Kesip Tuz Bastım Güvercin Kanadı Yoldum Sinegin Kıcına Süpürge Sapı Takıp Yarıştırdım Daha Anlatim mi
-
Hey yiğidim aslanım.
Ama o iguana bi kuyruk darbesiyle kolunu başını kırardı çocuğun :D
-
ben o çocuğun .............................................. yakınlarımda olsa kulaklarından tavana asıp sallandırmayan hpne olsun.
-
Ben boyle seyler yapmadim hic,pisman degilim :)
-
Böyle piskopatlık olurmu ya:D küçükken timsaha iguana atan çocuk büyüyünce neler yapacak kim bilir :D
-
benim 2 tane hayvanla sorunum vardı..ikisi de çok masum du..ama kimseye anlatmıyorum zira içim sızlıyor..çok psikopatça bişey değildi benimkisi ama işte oldu bitti..
bu arada başka bi arkadaşın da olmuş küçükken ama onun kişilik problemi vardı sanırsam baya hiperaktif bi durumu vardı okulda.. bi gün buna bi test için form doldurtmuşlardı içinde küçükken bir hayvana zarar verdinizmi veya öldürdünüz mü ? sorusu da mevcutmuş..
-
helal olsun cocua :)
biz kücükken solucanları iple asıp 1cm yakından boncuklu tabanca sıkıyorduk baırsaklarını patlatıorduk :/
sonra bahcede kedi ölmüstü arkadasla ewden mandal alıp kedinin dislerini sökmüstük bunu gören annem, babam ewe gelene kadar beni ewe almadı ewe girince hem dayak hemde camasırsuyuyla elimi yıkamıstı :/
ben okula gitmiştim 1.dersten 4.derse kadar kar yağmıstı okul tatil olmustu arkadasın ewine gidiorduk bahcede kedi vardı bahcede kayan mermerdi kedi yürüyordu üstüne cantamı atmıstım kedinin 4 ayaa birden acılmıstı yere yapısmıstı ne gülmüstüm a.k ama simdi ne malmısım diorm :/
-
Ayrıca hayvanlara karşı bi eziyet girişimim olmamıştır küçükken çok hayvan beslemişimdir tabi bu sempatim sinekelr için geçerli değil sineklere aşırı sadist şeyler yapmışımdır mesela büyük genelde boka konan sineklerin bacağına ip bağlayıp uçurmak yada camda duran sineğe sinsice yaklaşıp önce çakmak yakıp ardından parfüm şişesini sıkmak sineğin kanatları yanardı yerde çırpınması çok hoşuma giderdi açıkçası:D
-
abi 7 yaşında çocuğun bunları yapması imkansız eğer yapıyorsa varya bu çocuktan çok pis seri katil olur :D a.q 7 yaşında ben karınca görsem korkuyordum velet iguana avlıyor :|:|
çocuk değil lan bu canavar a.q :D
-
TnGu o değil de normal karasineklere kolonya denedin mi hemi :D ne iğrenç deneyler yapıyodum yaw Allahım sen günahlarımı affet yarabbim..