7 Yaşında Ama Psikopat, Sizin De Böyle Vukuatlarınız Var Mıydı?
-
birkeresinde bir kaplumbağanın sırtına kaldırım taşı atmıştım , onun dışında bir kedinin kuyruğunu koparmıştım ..He birde civcivler vardı bende birkaç tane onları havaya atıp yakalamakla uğraşırdım ufakken.Pişmanmıyım dersem birtek kaplumbağa için üzülmüştüm.
-
taşla kabuğuna vurarak çok sayıda kaplumbağa öldürdüm..tarla fareleride pek kaçamazdı benden :D
küçükken de kedilere karşı bi şeyim olduunu söyler 3 numaralı bakıcım..
satanist değilim :D
-
editlere geldim
-
Bizim bir arkadaş vardı hiç unutmam bir yılbaşıydı herkez birbirine hediye alırya salağın biride kızın birine fare almış bunu gören bizim arkadaş okulun bahçesinde yakaladığı kediyle hem fareyi hem kızı okulda faresavar diye kovalayarak hem kıza hem fareye işkence yapmıştı bu işi yapan bizzat sizin rene diye adlandırdığınız kişidir :))))
-
küçüklük aklı tatile köye gittigimizde eşekleri tarlalara sıçıyor diye ağlatana kadar kazıkla döverdik çok pişmanım :(
-
valla nereden başlasam bilemiyorum :D
mutfak tezgahında gezen karıncalardan gına gelince yuvalarının girişine mum yakıp giren cıkanı ciz biz ettim :D
kertenkelelere eski kaset bantlarıyla bantlar bandın diğer ucunataş bağlar su dolu varilin içine atardım arada cıkarır tekrar atardım :D
sümüklü böceklerin üzerine tuz dökerdim
kurbağanın içersine hipo enjekte ettim
bir kedi sürekli dört ayak üstüne düşer mi diye kediyi birinci kattan aşağı attım aşağıdaki mermer masaya kafayı vurunca sırt üstü düştü kedi kaçtı bi daha deneme fırsatı bulamadım...
sapanla kertenkeleyi kafasından vurmaya calıştım sonuc 1 ölü :D
karıncayi ve çekirgeyi yakalardım karıncanın kıskaçlarını çekirgenin boğazına geçirirdim sonucta bir karıncanın kıskacının çekirgenin kafasını koparacak kadar güçlü olduğunu gördüm
yine karınca ve çekirgeyi yakalardım karıncanın kafasını çekirgenin trake solunumu yaptığı açıklığa sokup bırakırdım...
zamansız öten bir horozu gece uyutmadı diye et bıçağı ile kovaladım sonuc akşam yemeğinde horoz etli pilav yedik :D
elimi cırmalayan kediyi otobanda orta refüje bıraktım bir adet mitsubishi pickupun altında kaldı...
aklıma gelenler bu kadar .... :D
edit...
sivrisineklerin kanatlarını koparıp kedilere yem ederdim
kaplumbağayı ters cevirirdim...
bir köpeğe diş ameliyatı yaptım...
yine bir kurbağaya acık kalp ameliyatı yaptım ancak geri toparlayamadım :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------valla nereden başlasam bilemiyorum :D
mutfak tezgahında gezen karıncalardan gına gelince yuvalarının girişine mum yakıp giren cıkanı ciz biz ettim :D
kertenkelelere eski kaset bantlarıyla bantlar bandın diğer ucunataş bağlar su dolu varilin içine atardım arada cıkarır tekrar atardım :D
bir kedi sürekli dört ayak üstüne düşer mi diye kediyi birinci kattan aşağı attım aşağıdaki mermer masaya kafayı vurunca sırt üstü düştü kedi kaçtı bi daha deneme fırsatı bulamadım...
karıncayi ve çekirgeyi yakalardım karıncanın kıskaçlarını çekirgenin boğazına geçirirdim sonucta bir karıncanın kıskacının çekirgenin kafasını koparacak kadar güçlü olduğunu gördüm
yine karınca ve çekirgeyi yakalardım karıncanın kafasını çekirgenin trake solunumu yaptığı açıklığa sokup bırakırdım...
zamansız öten bir horozu gece uyutmadı diye et bıçağı ile kovaladım sonuc akşam yemeğinde horoz etli pilav yedik :D
elimi cırmalayan kediyi otobanda orta refüje bıraktım bir adet mitsubishi pickupun altında kaldı...
edit...
-----------------------------Hoca bu çocukla bi akrabalığın varmı senin :D
-
lan bu veled i zinayı devlet gizli servise alsın... profesyonelmiş puşt daha bu yaşta
-
valla hacilar ben kücükken havali tüfekle inek vuruyordum :D
ama pismanim
-
TnGu bunu yazdı:
-----------------------------
crafty bunu yazdı:
-----------------------------valla nereden başlasam bilemiyorum :D
edit...
-----------------------------Hoca bu çocukla bi akrabalığın varmı senin :D
-----------------------------
araştırmak lazım hoca :D