7 Yaşında Ama Psikopat, Sizin De Böyle Vukuatlarınız Var Mıydı?
-
ben kediyi küçük kediyi kuyuya attım çamaşır makinasına koyup yıkadım ama bu kadar buyuk şey yapmadım ha bide beyaz ordegi sarı kırmızıya boyamıştım muhahaha
-
terlikle kedi kovalardık
sinekleri örümcek agına falan atardıkda...bu cocuk asmıs kendini :P
-
7 yaşındaki çocuk nası yapar la onları :|
küçük bi kedim vardı sussun diye kafasına vurduydum elimle çenesi yere çarptı dişi çıktıydı beni affetsin diye sucuk almıştım ona :D başka bi vukuatım yok cici çocuktum ben :D
-
benim Tek İcraatim Karıncalar Üzerinde Olmuştur. Onlara Şatolar Yapardım Kaleler Yapardım Çamurdan, Sıkılıncada Katliam. :)
Pişmanım....
-
benim civciv im vardı ipne Kedi yakalayıp kaçıyordu bigün kediyi yakaladım kuyrugundan Agaca bagladım Catal lastik ( sapan) ile parcalanana kadar öldürdüm. hala pisman degilim ...
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
benim civciv im vardı ipne Kedi yakalayıp kaçıyordu bigün kediyi yakaladım kuyrugundan Agaca bagladım Catal lastik ( sapan) ile parcalanana kadar öldürdüm. hala pisman degilim ...
-----------------------------yorumsuz :|
-
cocuk değıl canavar
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------7 yaşındaki çocuk nası yapar la onları :|
küçük bi kedim vardı sussun diye kafasına vurduydum elimle çenesi yere çarptı dişi çıktıydı beni affetsin diye sucuk almıştım ona :D başka bi vukuatım yok cici çocuktum ben :D
-----------------------------:d kendini affettirmek için sucuk alan cocuk:D harbiden cici çocukmuş(tun):D
Bu 7 yaşındaki cocugun peşinde ne mafyalar vardır şu an:D gelecek vaadediyor bu cocuk:D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------7 yaşındaki çocuk nası yapar la onları :|
-----------------------------:d kendini affettirmek için sucuk alan cocuk:D harbiden cici çocukmuş(tun):D
Bu 7 yaşındaki cocugun peşinde ne mafyalar vardır şu an:D gelecek vaadediyor bu cocuk:D
-
galiba ben çok anormaldim hayvanlara dokunamazdım bile birak kesmeyi biçmeyi arada sivri sinekleri avlarım o kdar (: