8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun !
-
Ben erkeğim,
saçı uzun olanlara karşı hayata 1-0 galip başladığımı söylediler hep.bunun yüzünden hiç adam gibi hayatım olamadı.
fabrikada sabahtan akşama kadar kendimi patrona kullandırken,yenik durumda olanlar evlendirme programı izledi hep,popolarının üzerine oturdu bütün gün.
galipler yorldu galipler bütün gün yıprandı.O,akşam evde birazcık oynaşmak isteyince,mağlubun başı ağrıdı,yatakta mal gibi durdu,kaçacak yer aradı.
bütün gün çalışmışım 2 şişe bira içeyim dedi,ayyaş oldu..sarhoş oldu..zıkkımlanır oldu..
o evin bütün masraflarını karşılarken,sırf tatlı duduşlardan,pembe gıdışlardan birazcık tatmak istediği için sapık oldu.
mağlup ise televizyon izleyip başkalarını çekiştirmeye devam etti.
ortada birşey yokken,sırf kafalarında kurguladıkları için hep şerefsiz oldu.. gvat oldu.. serseri oldu..
facebook'ta dişi cinsiyetli insan eklediği için ayı oldu.. hayvan oldu..
"iyi geceler aşkitom" ya da "iyi geceler tontişim" yerine "haydin iyi geceler" dediği için odun oldu.. öküz oldu.. kro oldu..
o kadar mağluplar ki,yılda sadece kadınları kapsayan 3 tane özel gün var.
erkeklerin neyi var?sağ eli.!
kadınlara şiddete hayır.! deniyor.ben de kadınların fitnesiyle herhangi bir yere uygulanan şiddete hayır! diyorum ve bu çok daha fazladır.
şimdi söyleyin,kim daha mağlup.(Alıntı) -
katılmamak elde değil:)
-
kendini erkeklerin mutluluguna adamis genelevlerde calisan tum emekci ablalarimizin dunya avratlar gunu kutlu mutlu bol musterili olsun.
-
Fena yazı değil, bazı iğnelemeler gayet güzel de
Konu içeriğinde ağırlıklı olarak değinilenlere ve konunun açılış saatine bakınca ister istemez insanın aklına başka şeyler geliyor :)
Ayrıca "Solaklar" insan değil mi onları niye eziyorsunuz :P -
çok yükleniyorlar erkeklere
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
çok yükleniyorlar erkeklere
-----------------------------tek suçumuz avea lı olmamak :D ahühühü
şaka bir yana harika yazı hakketen katılmamak elde değil ...
-
Alayına katılıyorum.
Kadınları Sevilmeli. Ancak bokunu çıkararak değil. Ezilen biziz, Her boku yapan biziz. Onlar sadece gereken yerlerde gerekli şeyleri yapıyorlar. Gerisi bize ait.
-
olsun tabi ya
-
Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun
-
-
bu konuyu hep bir müridenin açmasını bekledim. bizim saplarla yarışılırmı a.q