8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun !
-
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
kendini erkeklerin mutluluguna adamis genelevlerde calisan tum emekci ablalarimizin dunya avratlar gunu kutlu mutlu bol musterili olsun.
-----------------------------ben gerçek emekçi diye buna derim :D
-
8 Mart ın faydası Migrosta bir çikolata alana bir bedava olması.
:))
Gereken stoğu yaptım.
-
son 3 cumle harici gayet dogru bir yazi orasi ergenimsi olmus.
-
ozzy41g bunu yazdı:
katılmamak elde değil:)
----------------------------- -
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Bu Başlık Yanlış Hocam ? 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Olacak Doğrusu Budur ... Googleden Araştırabilirsinizz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu konuyu hep bir müridenin açmasını bekledim. bizim saplarla yarışılırmı a.q
-----------------------------ajsdjh :D
http://www.youtube.com/watch?v=eGlnLve0j9k
kutlu olsun (:
ayriyetten mavilerimin gözlerinden öperim. saygılar sevgiler hürmetler efenim.
-
8 martı üstlenen süslü kokoşlara, kendini ispatlamışlara ,özgür kadınlara değil ; kumalara, töreden çekenlere, genelevdeki kadınlara, giydikleri mini etek yada türbanların simgeleştirildiği, dayak yiyen kadınlara sormak lazım..Acaba 8 mart birşeyi değiştiriyor mu ?? Kimse kendini kandırmasın bi boku değiştirdiği yok.8mart sadece 7 ile 9 u arasında bir gün.Ama yinede kutlu olsun.
-
happy cat's..
-
ne kadar sorunlu varmış sitede aq birinizin bile mutlu bi çocukluğu olmadı mı? mutlu erkeğin kadınlardan şikayet edeceğini hiç sanmıyorum. yazdığın koca paragraf bir soruyla yıkılıyor. evlenmeden önce aklın nerdeydi? neden
kadınların (Türk kadını büyük ihtimalle) götünün kalkık (yani mecazen :D) olduğunu düşünüyorsunuz ama bunun sorumlusunun Türk erkeği olduğunu unutuyorsunuz. şimdi ilk cinselliğin evlilikten önce olması gerektiğiyle ilgili bi paragraf yazıcam ama yukarda Türk kadınından şikayet edenlerin çoğunluğu ağızlarından salyalar akıtarak "anan-bacın yapsa" ile başlayan savunmalar yapacak, emicemin amına koyayım deyip suratıma kapatacak kardeşim bu muhabbete hiç girmiyorum yan tarafa yeni taşındım bana lütfen bi bardak mısır unu ver.