folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun !

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

Kadına Karşı Şiddete Hayır Konulu Afişlerin Sonu

siktirsinler :|

milletin özellikle önüne koymuşlar millet ona mı dikkat edicek :|

millet kızmasaydı gece tinercidir bilmem nedir evsizdir sanki kırıp götürmicek onları yakmak için :F

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

Kadına Karşı Şiddete Hayır Konulu Afişlerin Sonu

siktirsinler :|

milletin özellikle önüne koymuşlar millet ona mı dikkat edicek :|

millet kızmasaydı gece tinercidir bilmem nedir evsizdir sanki kırıp götürmicek onları yakmak için :F

aynen..ordaki yavşaklık kaldırımı kapatmaları.İnsanlar geçemiyor.Bilinçli şekilde yapılmış.Yolu kapatmış.MEcburen kırıyorlar.Yavşaklık ötesi.Erkek olsa onunda bacağınmı kopartırlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    hava olsun diye otta bokta kral ciplak diyen ama kadin ciplak demeye cesaret edemeyen toplumu sikeyim ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

8 Mart 1857 tarihinde, ABD’nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi, daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangından işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 100 bini aşkın kişi katıldı.....

129 fabrika işcisi kadının haklarını ararken yanarak can verdiği bugünü; kozmetik indirimi, kapris günü vs vs kutlamak cok saçma geliyor....Kadınlar çiçek,böcek falan değil aynen siz erkekler gibi onlarda birer insandır herşeyden önce...Asıl o zamanki gibi olan çalışkan emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun...

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya bu karılar hangi baltaya sap olmuşta özel günleri var zaten.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

altta da üsttede olan onlara oluyor siz hala onları kötülüyorsunuz yapmayın ayıptır 

yaşlı kadınlara otobüste yer verin genç kadınları kucağınıza alabilirsiniz

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Kadını hala yattığı yataktan başka bir yerde göremeyen, espiri yaptığını sanıp olmayan beynini de o birkaç kelime için ziyan eden düşünce yapınıza sıçayım.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

"anafikir: KADINLAR ERKEKLERİ KISITLADIKLARI İÇİN ŞİDDET GÖRÜRLER. popoya giren baldır, kadının diye fantezi moduna mı geçilseymiş? yolu kapamışsın. tekme de atarlar pandik de."

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Erkek feministlerde dünyadaki en ara insan tipleri artık.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben böyle megoloman bir cins görmedim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 5020 Toplam Mesaj: 34