80Lerin Sonunda 90Larin Başında Çocuk Olmak...
-
daha farklıydı gibime geliyo ama¿ xS
-
vay be!
cocuklugumu yazmissin
hatirlayinca bi acayip oldum simdi...
-
En sevdiğiniz sayı altıysa
bu ne alaka??
-
birçoğunu kendimde gördüm,gördükçe hafif bir tebessüm ettim cidden :)
ve "hey gidi günler " dedim...Çocukluk güzeldi gerçekten...
keşke hep çocuk kalsaydim :(
-
Bewerlyhills,görevimiz tehlike,dinazor denver, ya bide böyle pilot öglzüğü takan köstebek çizgi filmi vardı daha onceden topik açmıştım onun adını bılen var mı die lütfen hatırlayan,bilen varsa söylesi şu çizgifilmin adıı zira o hayatımda ilk seyrettiğim çizgi filmi,çok iyi hatırlıyorum tekrardan ızleyebılme şansım olursa çocukluğumun en derın zamanına dair daha çok şeyi hatırlayabilmeme yardımcı olucanı düşünüyorum.
Kısaca bahsetmek gerekirse; bunlar bir ordu gibiydi böyle baş roldeki olan köstebek pilot gözlüğü takıyordu bide manitası vardı.sincabın adı da book ta sanırım.lütfen böyle bişeyler hatırlar gibi olan varsa biraz daha zorlasın yada baska ne hatırladıgını söylesin o çizgi filmden parçalar çoğaldıkça ismini bile hatırlayabilirim,inanıyorum :)
Muhahahhaa zuhahhahaha puhahahaha die en hayvanı kahkahaları atmak istiyorum :D buldum amq buldum evreka sonunda buldum hua :D:D
İşte bahsettiğim çizgi film :D var mı hatırlayan :D
Adıda : Mock ve Sweet miş şimdi bölümlerini arayalım kesin yoktur altyazısıda türkçe düblajıda amq ama olsun bı bakalım :(
http://www.imeem.com/caadas/music/fhOItvEA/mock_and_sweet_dorig_dorig_mogu_mogu/
80 kusagı dinleyi müziği mutlaka hatırlarsınız :D
amq müziğini bile dinlemekle neler hatırladım :) bu köstebekler dorig dorig diyordu birbirlerine selam verirken selamı alanda mogu mogu diyodu.bizde mahallede çocuklar arasında aynı selamı kullaıyoduk hay amq çok kötü oldumyaa :D müziği bile neleri hatırlattı ahh birde bölümlerini izleyebilsem kım bılır neler hatırlayacam yaa :(
abi bu çizgifilmleri nasıl ele geçircez yaw kanallardan almak bir ihtimal var mı warsada milyarlara mal olur mu ? war mı bu gibi prosedürlerden anlayan ? Ahh ulan trtde çalışan bir müridimiz yok ki bu gibi eserlere erişim izni olan.. -
o tsubasa nın a.q ben sabahın 6 sında kalkardım çizgifilm başlar.bi kaleden başlarlar bekle ki top öbür kaleye gelsin... topu sürdükçe bi tepe gibi oluo topun önü kaleye şut çeker top kaleye gidene kadar 10 dakka geçiodu lan nası sinir oluodum yaww.
kaleci wakabayaşi miydi neydi top sol tarafa gidio bu manyak sağdan direğin üstünden zıplayarak sol tarafa uçuo vayy beee... neydi o günleer.......
hele tsubasanın rövaşatasına ne demessin top yukardan gelio sanki bunun üstünde duruo top bu zıplıo havada dönüo 2- 3 metre yükselio anca vuruodu adam yaw..:)
-
Bi çoğunu hatırlıyorum zaten o taso lar unutulmaz bi poşet dolusu biriktirmiştim yumi yum zaten çok güzeldi unutamam o nu çekip uzatırdım o nu bide acaba satılıyomu hala canım da çekti
-
hacı yazmayn böle şeyler duygulanyorumlan bide ar maya ardı ben onuda izlerdim
-
Nereye çufçufluyoruz"un kimin dediğini biliyorsanız. HUGO...
Ulan be çocukluguma döndüm sanki :) tetrisim vardı bi kaç savaşçı vardı hepsini öldürürdüm şerefsizlerin... Top düşürmeme oyunu vardı ahh ahh kare tamamlamaca vardı kareler zıplardı...
Nostaljiye bak beaa... Seni amuda kalkarak alkışlıyorum bu konu için...
-
süper yazı..